Ontvang de geweldige Matrix Awakens-techdemo voordat deze deze week wordt verwijderd

Als je de geweldige visuele elementen wilt ervaren in The Matrix Awakens: ervaar Unreal Engine 5 En je hebt het nog niet gedownload, je wilt snel handelen – volgens Unreal Engine-websitewordt verwijderd uit Speel station En de X-Box Winkels op zaterdag 9 juli. Na deze datum kun je het nog steeds spelen en downloaden, maar alleen als je het aan je bibliotheek toevoegt voordat je gaat snijden.

Matrix ontwaaktEn de Uitgebracht in december 2021 Voor PlayStation 5 en Xbox Series S/X is het bedoeld als een technische demo die de “kracht en het potentieel” van Epic’s volgende generatie grafische engine laat zien, met raytracing-verlichting en “supermensen”. Het bevat digitale replica’s van Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss, een reeks achtervolgingstorens en een digitale stad die je kunt verkennen.

Is het echt of een illusie? Het is niet moeilijk om het antwoord te weten, zoals de demosite het aangeeft.
Screenshot van Omar Shaker / Edge

De belangrijkste reden om het uit te voeren is om de graphics te zien die Unreal Engine 5 in realtime kan genereren terwijl het op de nieuwste consoles draait. Je kunt het boek van mijn collega Sean Hollister lezen Volledige schrijfervaring Om in detail te treden over hoe krachtig visuals kunnen zijn, maar hier is mijn TL-weergave; DR-review: de Neo- en Trinity-modellen hadden momenten van overtuiging, totdat ze dat niet deden, en de explosies zouden niet bijzonder indrukwekkend zijn in een vroege PS4-game, maar de virtuele stadsscène zag er in mijn ogen verbluffend realistisch uit. Deze ervaring, die 25 GB aan ruimte in beslag neemt op mijn PS5, heeft ook een paar handige trucs waarmee je achter de gordijnen kunt gluren om te zien wat de schijf eronder doet.

Epic reageerde niet meteen de randHij vroeg om commentaar op waarom de demo slechts een paar maanden na de lancering uit de winkels werd verwijderd. Als je een Xbox-serie of PS5-console niet kunt bemachtigen, is er nog hoop – ik heb kunnen toevoegen Matrix ontwaakt naar mijn gamebibliotheek op accounts die niet aan consoles zijn gekoppeld, waardoor ik het in de toekomst theoretisch kan downloaden. Nogmaals, het is gratis, dus als je geïnteresseerd bent in het proberen van de ervaring, is het de moeite waard om het voor te krijgen X-Box of Speel station Terwijl het nog kan.

READ  70% van de Elden Ring-spelers overwon de eerste moeilijke coach
Written By
More from Aubrey Mason
Fall Guys zijn de perfecte lengte om een ​​boon tussen ons op het hoofd te zetten
Het bleek een boon te zijn Vallen jongens De letters hebben de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *