Gaiyo brengt je naar het Sprints & Sneakers Festival

Gaiyo is de nieuwe mobiliteitspartner voor het Sprints & Sneakers Festival.
AMSTERDAM 7 juli – Sprints & Sneakers verenigen zich met Gaiyo. Gaiyo combineert verschillende vormen van duurzaam vervoer in één app. Alle bezoekers van het festival op 20 juli ontvangen een reistegoed van €10 om op een duurzame manier naar Club Atelier te komen.

duurzame transportoptie
Duurzaamheid staat hoog op de agenda voor Growth Hacking Sprints & Sneakers. Het bureau is een gecertificeerde B-corp met de ambitie dat al haar klanten bijdragen aan de 17 SDG’s (Sustainable Development Goals) van de Verenigde Naties. De duurzame visie van de Gaiyo app sluit hier goed bij aan.
In de Gaiyo app plan, boek en betaal je al je reizen van verschillende aanbieders. Festivalbezoekers ontvangen van Gaiyo een reistegoed van € 10, dat ze kunnen gebruiken op de app van hun keuze, bijvoorbeeld een gedeelde elektrische scooter of een treinkaartje.

Congres of festival?
“Een beetje van beide, want congressen kunnen leuker zijn en festivals leerzamer”, zegt Bart Sneakers, oprichter van Sprints & Sneakers. Het evenement Sprints & Sneakers staat in het teken van groei. Corporate groei, maar ook in impact en persoonlijke ontwikkeling.
De line-up bestaat uit namen als Ron Simpson (Avocado Show), Edith Bosch (Voormalig Olympisch Judospeler) en Jelle Derckx (Growth Thinkers). Martijn Koning sluit de middag af met een ROAST-concert, gevolgd door een optreden van Goldband (de beste popband van Nederland via 3FM).

wanneer en waar?
Op 20 juli vindt de eerste editie van het Sprints & Sneakers Festival plaats in Club Atelier in Amsterdam. Het evenement begint om 15.00 uur en gaat door tot in de vroege uurtjes. Tickets via www.sprintsandsneakers.com/festival. Na aankoop van je ticket ontvang je reistegoed voor het gebruik van de Gaiyo-app, die je kunt downloaden in de App Store of Google Play.

READ  Een verzamelplaats voor al je films, series en boeken

Dit artikel is een inzending en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.

More from Madison Garrett
AIBE XV 2020 Cipher Answers and Key Questions geplaatst op allindiabarexamination.com; Download hier
BCI heeft op 24 januari AIBE 2020-vragenlijsten met antwoordsleutel en testcode uitgebracht....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *