Werkt de VR-headset met Xbox One?

Sinds de komst van technologie is de primaire manier van gamen door middel van geautomatiseerde games. Er worden verschillende platforms gebruikt, van de basis zoals de Nintendo Gameboy tot de zeer geavanceerde bedrijven die we tegenwoordig kennen en waarderen. Maar hierdoor hebben game-ontwikkelaars manieren ontdekt om de virtuele wereld met de realiteit te verbinden.

Terwijl virtual reality een enorme vlucht heeft genomen, heeft het de sprong gewaagd en de gamingmarkt stormenderhand veroverd, waardoor het bijna onmogelijk is voor nieuwe concurrenten om het op aarde te verslaan. Dit is wat de games zo geoptimaliseerd en bevredigend maakt, omdat ze afhankelijk zijn van mentale en neurologische ontwikkeling en nieuwe ideeën en manieren verspreiden om complexe situaties op te lossen.

Een hoofdtelefoon zijn met infraroodsensoren die je hoofdbewegingen volgen om een ​​algehele meeslepende ervaring te bieden, is de grootste hype onder alle mensen, of het nu jonge kinderen, oudere tieners of volwassenen zijn. Dat gezegd hebbende, zijn Xbox-consoles en hun vraag naar VR-ondersteuning ook toegenomen, en Microsoft heeft verschillende keren geantwoord.

Dat gaan we in dit artikel onderzoeken. Dus als je je afvraagt: “Werken VR-headsets met Xbox One”, dan is dit de veilige manier om je vragen te beantwoorden. Een Microsoft-vertegenwoordiger zei: de rand

“VR FOR CONSOLE is op dit moment niet onze focus.”

Microsoft en VR – Wat is het probleem?

Het was vrij duidelijk dat Microsoft evenveel ondersteuning had voor veel platforms voor gaming als voor de Kinect, die een enorme vlucht maakte en uit de schappen kwam. Maar voor mensen die vragen of VR-headsets werken met Xbox One, heeft Microsoft een aantal redenen gegeven waarom ze ervoor kozen geen VR-platforms te ondersteunen.

READ  Rocket League-update voegt de beste functie van het spel opnieuw toe

Zakelijk standpunt: Microsoft heeft verklaard dat het voor zijn bedrijf beter is om te groeien met meer mobiele games in plaats van zich te concentreren op VR.

Niet goed genoeg: Ze hebben ook duidelijk gesuggereerd dat voordat VR zichzelf aanzienlijk kan onderdompelen in elk platform, het een solide basis moet hebben en de technologie moet verbeteren, die het als buggy zag zoals het was aan het begin van zijn tijdperk.

erg duur: Microsoft kwam ook naar buiten door te zeggen dat aangezien virtual reality nog steeds in ontwikkeling is, het beter is om te wachten tot het beter wordt dan erin te investeren en mogelijk geld te verliezen wanneer ze het kunnen gebruiken om andere platforms te verbeteren.

Oplossingen – zijn die er?

Hoewel Microsoft heeft gezegd dat het gamen op VR-platforms niet volledig ondersteunt, zijn sommige VR-headsets nog steeds compatibel met Xbox One.

Hyon VR-headset: Een goedkopere headset dan andere, nog steeds compatibel met Xbox One met een 360-graden gezichtsveld en een aantal geweldige specificaties.

GenBasic Quad HD: Een redelijk geprijsde headset die veel te bieden heeft, zoals een quad-core ARM-processor, 2 GB RAM, en zal werken met Xbox One.

louvre spleet: Het is waarschijnlijk de duurste op de lijst, de moeilijkste om voor te bereiden maar de hoogste in specificaties en zal soepeler werken als hij eenmaal goed is aangesloten.

Ons jaar:

Ook al heeft Microsoft de ondersteuning voor veel VR-headsets stopgezet, het is nog steeds veilig om te zeggen dat je je geen zorgen hoeft te maken, want er is een manier om alles wat onmogelijk lijkt te omzeilen.

READ  Top nieuwe videogames die deze week verschijnen op Switch, PS4, Xbox One en pc - 11-17 oktober 2020

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het beantwoorden van je vragen: Werkt de VR-headset met Xbox One met de informatie die we je erover hebben gegeven. Veel plezier met spelen!

Written By
More from Vanessa Hale

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *