GTA Online-accounts worden volledig gereset

GTA 5 online accounts en personages worden door Rockstar Games volledig gewist op PS4, Xbox One en pc. Zoals u wellicht weet, heeft een geldprobleem de ronde gedaan, vaak de appartementprobleem genoemd. Met de glitch kunnen spelers zeer snel enorme hoeveelheden geld verdienen. En zoals bij elke storing van deze vari√ęteit in het verleden, hebben veel spelers eraan deelgenomen, en nu wordt van de accounts van die spelers al hun geld gewist, of in sommige gevallen worden hun hele personages gewist.

Zoals Rockstar Games-verslaggever en insider Tez2 opmerkt, zijn degenen die de glitch hebben gebruikt op de hoogte gebracht dat hun accounts in verschillende mate zijn schoongeveegd, afhankelijk van hoe vaak de gebruiker heeft deelgenomen aan glitches van dit soort dingen. Van sommige spelers is bijvoorbeeld alleen al hun geld van hun account gewist. Anderen hebben hun hele karakter en vooruitgang verloren.

Hoewel deze straf extreem lijkt, is hij niet nieuw. Rockstar Games behandelt spelers die dergelijke glitches exploiteren sinds de game uitkwam. Met andere woorden, spelers die eraan deelnamen, zouden zich terdege bewust zijn van de gevolgen.

Sommige spelers die gebruik hebben gemaakt van de glitch zijn nog niet verbannen, maar het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd. Meestal verwerkt Rockstar Games het wissen van accounts in golven. Dus als je aan deze golf bent ontsnapt, betekent dit waarschijnlijk dat je in de volgende golf wordt geraakt.

Op het moment van publicatie is de storing nog steeds mogelijk en is het onduidelijk wanneer er een oplossing komt. Met andere woorden, je kunt er nog steeds gebruik van maken, maar tenzij je al het geld op je rekening of je hele personage wilt riskeren, kun je het het beste vermijden.

Rockstar Games heeft geen officieel commentaar op de situatie gegeven, en het is onwaarschijnlijk dat dit zal gebeuren, of het heeft op zijn minst geen commentaar gegeven op eerdere reset-golven.

GTA Online is gratis beschikbaar voor iedereen Grand Theft Auto V eigenaren op PS4, Xbox One en pc.

Openbaarmaking: ComicBook is eigendom van CBS Interactive, een divisie van ViacomCBS.

READ  Ori en de wil van de Wisps Xbox Series X recensie
Written By
More from Max Mcgee

Demon Slayer ziet er goed uit, maar is bekend in nieuwe gameplay-shots

Demon Slayer heeft grote golven gemaakt onder anime-fans dankzij een geweldige tv-serie...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *