Op camera, vuistgevecht op luchtvaartmaatschappij nadat twee passagiers weigeren maskers te dragen

Op camera, vuistgevecht op luchtvaartmaatschappij nadat twee passagiers weigeren maskers te dragen

De mannen, een van hen zonder shirt, werden gezien terwijl ze elkaar stoten.

Aan boord van een vliegtuig brak een gewelddadig gevecht uit nadat twee passagiers weigerden gezichtsmaskers te dragen. De chaos tijdens de vlucht op een KLM-vlucht van Amsterdam naar Ibiza, die leidde tot de arrestatie van de twee mannen, is nu viraal gegaan op sociale media.

Videoclips toonden twee mannen die een vuistgevecht aan het voeren waren toen een van de medepassagiers hoorde zeggen: “Stop nu, er zijn kinderen hier”.

In een beeld gedeeld door de Instagram-handgreep michighclub, werden de mannen, een van hen zonder shirt, gezien terwijl ze stoten naar elkaar gooiden voordat een van hen werd vastgehouden en op de grond werd gedrukt door andere passagiers.

Het verslag beweerde dat een van de bij de strijd betrokken passagiers Brits was en naar verluidt alcohol had gedronken.

“De Britse man die een vechtpartij veroorzaakte aan boord van de @klm-vlucht naar Ibiza – hij en zijn vriend weigerden een gezichtsmasker te dragen en andere passagiers lastig te vallen – werd gearresteerd door Guardia Civil”, schreef @michighclub.

Maskers zijn verplicht op alle vluchten van de KLM. “Het dragen van gezichtsbescherming tijdens het instappen en aan boord is verplicht voor KLM-passagiers. Passagiers moeten ervoor zorgen dat ze de vereiste gelaatsbescherming bij zich hebben. Passagiers zonder voldoende gezichtsbescherming kunnen aan boord van de gate worden geweigerd”, aldus een verklaring.

READ  Op een externe harde schijf van 5 TB voor $ 100 kun je meer games opslaan dan je ooit zult spelen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *