Xbox Game Pass verliest nog 5 games

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate verliezen vijf games in acht dagen. Op console – Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S – verliezen abonnees vier games, en op de pc verliezen abonnees ook vier games, waarbij elke abonnementseditie drie van de vijf vertrekkende games deelt. Helaas vertrekken de meest prominente games, Oxenfrey, Beide versies van de abonnementsservice blijven achter.

Op de console moeten abonnees zich ook voorbereiden om gedag te zwaaien Het Jackbox-feestpakket 4En de Vampres: Cold Soul, En de Momodora: Een sprookje onder het maanlicht​ Van deze drie games is dit waarschijnlijk de meest prominente Het Jackbox-feestpakket 4, Het is een geweldig sociaal spel en een geweldig quarantainespel.

Op de pc verliezen abonnees dezelfde games, minus Het Jackbox-feestpakket 4​ Naast deze adressen verliezen ook pc-abonnees Moeder Rusland bloedt

Zoals opgemerkt, vertrekken al deze vijf games over acht dagen of, met andere woorden, op 28 februari. Als het eenmaal weg is, kom je misschien nooit meer terug. Hoewel sommige games vertrekken en terugkomen, is dat niet gebruikelijk, en geen van deze zwaargewicht games vereist een comeback.

Tot die tijd zijn alle vijf games echter te koop met 20 procent korting voor abonnees. Zodra ze weggaan, gaat deze aanbieding mee, maar als je een van deze spellen wilt blijven spelen nadat ze zijn vertrokken, is dit het moment om het te kopen. Deze spellen zijn echter niet alleen redelijk goedkoop, ze worden ook regelmatig verkocht.

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate zijn beschikbaar op Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, Android en pc voor respectievelijk $ 10 en $ 15. Voor meer berichtgeving over alles wat met Xbox te maken heeft – inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken en deals – klik hier of bekijk de relevante links hieronder:

READ  Ontvang gratis demo's en de beste games van 2020 goedkoop in de uitverkoop van Steam's Game Awards

Written By
More from Max Mcgee

Zware regenval in delen van Delhi, Ghaziabad, Noida en aangrenzende districten

Delhi was getuige van zware regenbuien in de vroege uren van woensdag....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *