Ori and the Will of the Wisps Nintendo Switch releasedatum aangekondigd

Ori en de wil van de slierten zal zijn donderdag beschikbaar op Nintendo Switch voor $ 29,99. Moon Studios kondigde de game aan aan het einde van Nintendo’s showcase van games van derden eerder vanmorgen.

Het vervolg op 2015 Ori en het blinde bos werd in maart gelanceerd en kreeg, net als zijn voorganger, lovende kritieken op Windows-pc en Xbox One. De serie is een platformgame in Metroidvania-stijl die bekend staat om een ​​stijlvolle presentatie en art direction.

Donderdag Switch release van Ori en de wil van de slierten volgt bijna precies een jaar na de Schakel debuut van Ori en het blinde bos. Hoewel Microsoft beide Ori-spellen heeft gepubliceerd, is het in Wenen gevestigde Moon Studios een onafhankelijke ontwikkelaar. Microsoft wordt vermeld als de uitgever voor de Switch-versie van de eerste game, terwijl iam8bit de uitgever is voor het vervolg op Switch.

Superfans van de serie hebben ook een Collector’s Edition van $ 149,99 van iam8bit om te overwegen. Het bevat fysieke kopieën van beide games, downloadkaarten voor hun soundtracks, twee kunstboeken en andere verzamelobjecten in een displaydoos.

Onze recensie van Ori en de wil van de slierten zei dit voorjaar dat de nieuwe game veel nieuwe systemen toevoegt, tot het punt dat het de duidelijke focus van de eerste game kan verliezen. Maar Will of the Wisps‘Gevechten, karaktervoortgang en zijmissies zijn allemaal goed gedaan.

READ  Door de explosie in Beiroet ontstond een krater van 12 meter breed
More from Madison Garrett

tot vijf maanden gratis Apple Music – One More Thing

Als je de Shazam-app nu downloadt, kun je als nieuwe gebruiker tot...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *