Redditors houden de AI-aangedreven nieuwsfabriek voor de gek met “Glorbo” in World of Warcraft

Redditors houden de AI-aangedreven nieuwsfabriek voor de gek met “Glorbo” in World of Warcraft
In zoomen / Illustratie van World of Warcraft uit het artikel van Zleague.gg over “Glorbo”.

Zleague.gg

Op donderdag plaatste een Reddit-gebruiker genaamd kaefer_kriegerin een Valse advertentie Op de World of Warcraft subreddit over de introductie van “Glorbo” in het spel. Glorbo is niet echt, maar de post slaagde erin een website te ontdekken die Reddit-nieuws op een geautomatiseerde manier ophaalt met weinig menselijk toezicht.

Kort nadat de hoax-post verscheen, a Artikel over Globo Uitgelicht op “The Portal”, een gamingnieuws-contentmolen gerund door Z League, Inc Biedt geldprijzen Om mee te doen aan speltoernooien. Het Z League-artikel loopt gedachteloos over in de Reddit-post en voegt onzinnige details toe. de auteur,”Lucy Riet(waarschijnlijk een fictieve naam voor een bot), schreef op dezelfde dag meer dan 80 artikelen.

Screenshot van het artikel geschreven door Android About "Globo" die op de Z League-website verscheen voordat deze werd verwijderd.
In zoomen / Screenshot van het artikel van de bot over “Glorbo” dat op de Z League-website verscheen voordat het werd verwijderd.

Ars Technica

Leden van de subreddit van World of Warcraft onlangs opgemerkt Dat dit soort geautomatiseerde content-scraping op Reddit heeft plaatsgevonden, heeft velen van hen ertoe aangezet om te proberen bots te manipuleren en hun berichten op sites als The Portal weer te geven.

Met de titel “Ik ben zo opgewonden dat ze eindelijk Glorbo introduceren !!!” De originele Reddit-trappost geeft heel weinig details over waar Glorbo voor bedoeld is, en waarschijnlijk met een goede reden:

Eerlijk gezegd, deze nieuwe functie maakt me erg blij! Ik wil echt dat een grote door bot aangedreven nieuwssite een artikel over dit onderwerp publiceert.

Ik moet zeggen, sinds ze ernaar begonnen te hinten in Hearthstone in 1994, is het vrij duidelijk dat ze Glorbo vroeg of laat zullen introduceren in World of Warcraft. Ik heb het gevoel dat Dragonflight tot nu toe na overwinning heeft gewonnen, zoals toen ze Chen Stormstout terugbrachten als de eindbaas van de nieuwe Karazhan? Absoluut geweldig!

Voel je vrij om hieronder te reageren welke functies en verhalen je in de toekomst wilt zien! Misschien wordt u ook vermeld op een betrouwbare nieuwssite!

Een mens die dit Reddit-bericht leest, zal waarschijnlijk feitelijke fouten ontdekken, zoals erop wijzen Haardsteen in 1994 (de game kwam uit in 2014) en een verwijzing naar “nieuwssites gerund door een masterbot”. De aanwezigheid van deze elementen lijkt een mens uit te sluiten die verantwoordelijk is voor het Z League-artikel op de portal.

READ  Cyberpunk 2077 om eenvoudig functies te resetten om spelers terug te lokken naar Night City

Door mee te spelen, deden commentatoren snel mee, waardoor het algoritmische profiel van Glorbo’s post werd versterkt en het aantrekkelijker werd voor oogstende bots. “We zijn verheugd aan te kondigen dat het ontwikkelteam achter World of Warcraft’s nieuwe game Glorbo op zondag 22 juli om 8:00 uur PT een AMA met ons zal doen.” boeken 1 commentator.

Eind donderdag, nadat het nieuws over de Glorbo-grap zich snel begon te verspreiden op sociale media, verwijderde de portal zijn post op Glorbo en Het zei Verwijder alles World of Warcraft inhoud van zijn site.

Waarom Reddit-scraping automatiseren? Inhoud in The Portal heeft het potentieel om uw Z League-profiel in de zoekresultaten van Google te verhogen. Het is een manier om op onethische wijze zoekrangschikkingen te wijzigen voor zoekmachineoptimalisatie. Dit vergroot de kans dat mensen de Z League-website bezoeken, wat mogelijk commerciële voordelen biedt bij het adverteren van de speltoernooien.

In een zelfreferentiële aflevering schreven Z League-bots ook over mensen die over hen klagen op Reddit.
In zoomen / In een zelfreferentiële aflevering schreven Z League-bots ook over mensen die over hen klagen op Reddit.

Ars Technica

Het is onduidelijk welke technologie Z League precies gebruikt om dit te bereiken (we hebben een verzoek om commentaar gestuurd), maar verschillende grote taal-API’s en sjablonen die beschikbaar zijn voor gewichten zijn in staat om de klus te klaren in combinatie met aangepaste scripts die uit Reddit zijn gehaald.

Op een echt metamoment, later op donderdag, verscheen een andere Z League-bot genaamd “Ashley Beam”. snaar Over het schrapen van door AI gegenereerde inhoud en schreef een Auto-artikel Ook daarover, getiteld “World of Warcraft (WoW)-spelers hebben interactie met door AI gegenereerde inhoud op populaire spelsites.”

READ  GTA 5-releasedatum voor PS5 en Xbox Series X | S is 11 november

Tijd is een platte cirkel, net als de zelfreferentiële inhoud die wordt gegenereerd door kunstmatige intelligentie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *