Overschakelen naar Pixel 5 is sneller dan “bewuste” Google-video

Gemaakt door Google op vrijdag Borst Een video over “Hoe discreet overschakelen naar de nieuwe Google Pixel” die het zeker wil zijn Pret

Overschakelen naar de nieuwe Google Pixel is heel eenvoudig en gemakkelijk. Maar het kan wat langer duren om de geest te kalmeren. Maak het uzelf gemakkelijk en laat deze eenvoudige meditatie uw nieuwe Pixel-telefoon aanzetten en uw geest ontspannen.

Het zit vol met mooie video’s, rustgevende geluiden en een super rustgevende verteller. Op hoog niveau wordt u door basisstappen geleid, zoals het plaatsen van uw simkaart, het inschakelen van de Pixel en het aansluiten (via USB-C of Lightning) op de telefoon die u vervangt.

Dat is alles wat je echt hoeft te doen, maar deze video is meer dan vier minuten lang en meanderend. (Persoonlijk is het zo lang dat het veranderen van de afspeelsnelheid naar 2x in YouTube absoluut niets doet om de video sneller te maken.)

Volg een paar eenvoudige instructies op het Pixel-scherm en laat Pixel vanaf nu voor alles zorgen, waarbij je ons gebruikelijke controle-instinct laat varen, want Pixel draagt ​​je apps, selfies en berichten in een zacht briesje van nullen en enen van je telefoon vanaf je oude telefoon naar uw nieuwe telefoon. Probeer niet te begrijpen wat hij doet, en maak je geen zorgen als je duizenden latte-foto’s hebt of een zes uur durende documentaire over regen. Alles gaat veel sneller dan u denkt.

Verrassend genoeg herkent hij de neiging van mensen om “op de terugknop te drukken” wanneer het proces doorgaat en doorgaat.

Je geest vraagt ​​zich misschien af: begrijpt het alles? Is het bevroren Moet ik op de terugknop drukken? Stil, denk na, ontspan, Pixel doet waarvoor het is ontworpen, brengt je spullen. Je kunt dit niet verknoeien, zolang je het proces vertrouwt en jezelf vertrouwt.

Hoe dan ook, deze wisselende video zal je later zeker over Pixel aan het praten krijgen, dus Google heeft bereikt wat het van plan was te doen.

Meer over Google Pixel:

FTC: We gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. Meer.


Kijk op 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

READ  Apple's enorme iPhone 12-upgrade plotseling bevestigd
Written By
More from Lesley Curry

Halo Infinite Developer propt nieuwe geruchten, en sommige Xbox-fans zijn er niet blij mee

Halo oneindig ontwikkelaar 343 Industries heeft het laatste gerucht onderdrukt dat de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *