GTA 6 releasedatum: goed nieuws voor PS4- en Xbox One-spelers ontbreekt | Spellen | Vermaak

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de PS5 en Xbox Series X, met GTA 6 slechts een van een aantal geweldige next-gen-games in ontwikkeling.

Maar aangezien de volgende Grand Theft Auto-titel op zijn vroegst in 2022 zal verschijnen, betekent dit dat eigenaren van de huidige generatie zullen missen.

Het betekent ook dat PS4- en Xbox One-spelers nog nooit een exclusieve GTA-game hebben ontvangen.

GTA 5 bleek een hit te zijn en het is moeilijk te geloven dat het zijn leven begon op Xbox 360 en PS3.

Voeg daar nog aan toe, GTA 5 en GTA Online zijn geoptimaliseerd voor PS5 en Xbox Series X, en het ziet eruit als een game die nooit zal sterven.

Maar ook al is zijn levenscyclus buitengewoon, die eruit ziet alsof hij nog minstens 12 maanden zal duren, is er ook slecht nieuws.

Rockstar Games lanceert dit jaar niet alleen GTA 5 op PS5 en Xbox Series X, maar ze zullen ook beginnen met het maken van exclusieve content voor die platforms en computers.

Dit werd vorig jaar bevestigd toen het Grand Theft Auto-team in een verklaring bevestigde: “ Voor de enorme en levendige gemeenschap van Grand Theft Auto Online-spelers over de hele wereld zal de reis door de gedeelde en steeds evoluerende wereld van GTA Online doorgaan met een nieuwe generatie met meer nieuwe updates, waaronder In it GTA Online bonusinhoud exclusief voor nieuwe consoles en pc.

Maar nu GTA 6 en GTA 5 steeds verder weggroeien van PS4 en Xbox One, betekent dat niet dat er op het laatste moment voor verrassingen kan komen te staan.

READ  Watch Dogs Legion 60FPS-update komt naar PS5 en Xbox Series X.

Industrieanalisten zijn van mening dat Rockstar Games en moederbedrijf Take-Two Interactive zich kunnen gaan concentreren op de backcatalogus van populaire studio’s.

Er is een vertakte lijst van oudere Grand Theft Auto-games die opnieuw zouden kunnen worden ontworpen door Rockstar Games en er is geen reden waarom zoiets alleen zou moeten worden beperkt tot klanten van de volgende generatie.

Met zoveel PS4- en Xbox One-console-eigenaren die wachten op een upgrade, zou dit het perfecte moment zijn voor een opnieuw ontworpen GTA 3- of GTA Vice City-release.

Het lijdt geen twijfel dat deze games er zelfs op oude consoles serieus opgewaardeerd uit kunnen zien, met een gebruikersbestand van miljoenen die bereid zijn om van wat nostalgie te genieten.

Motley Bean Hij wakkerde het idee aan om oudere GTA-inhoud vrij te geven en meldde deze week: “Interesse in opnieuw ontworpen versies van oudere GTA-titels zou groot kunnen zijn.

“Activision Blizzard heeft vorig jaar een geremasterde versie van Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign uitgebracht, waarvan naar verluidt 3,4 miljoen exemplaren zijn verkocht, maar ik denk dat versies van de oude GTA-titels veel meer kunnen verkopen.

Er doen geruchten de ronde dat Take-Two daadwerkelijk werkt aan een geremasterde versie van GTA 3 (2001) en GTA: Vice City (2002).

“Een community van fans creëerde hun eigen geremasterde versie van GTA 3, die Take-Two onlangs stopte, wat leidde tot speculatie dat het bedrijf iets in petto heeft. Het feit dat fans met deze grote problemen te maken zullen krijgen, toont duidelijk aan dat er interesse is in Rockstar Games ‘catalogus met GTA-inhoud.

“Nu het spelersbestand van GTA V dit hoge niveau bereikt, zal er een enorme vraag zijn naar aanleiding van de release van GTA VI. Tot die tijd heeft Take-Two een geweldige kans om extra omzet te genereren door nieuwe spelers kennis te laten maken met personages en verhalen die ze nog nooit hebben meegemaakt. voordat.

READ  'Kerbal Space Program' viert 9e verjaardag met de lancering van Enhanced Edition voor Xbox One, Playstation 4

“Het vermogen van Take-Two om gebruik te maken van een diepgaande catalogus met inhoud spreekt van de waarde op lange termijn van dit grote videogamebedrijf.”

Rockstar Games heeft pas onlangs gereageerd op de toekomst van GTA 5 en GTA Online, waardoor veel fans zich afvragen wanneer we de releasedatum van GTA 6 zullen zien.

Maar met zo’n solide verzameling oude titels om uit te halen, hebben de PS4 en Xbox One misschien nog een aantal Grand Theft Auto-verrassingen om van te genieten.

Written By
More from Vanessa Hale

De nieuwe Judgement-trailer biedt een breakout-game van 30 fps op PS5 en Xbox Series X.

SEGA’s nieuwe trailer voor re-uitspraak op PlayStation 5 en Xbox Series X...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *