Hoe Xbox Gold te annuleren: stapsgewijze handleiding

Hoe Xbox Gold te annuleren: stapsgewijze handleiding

Xbox Gold is een premium abonnementsservice die door Microsoft wordt aangeboden aan gamers. Biedt online multiplayer-games, elke maand gratis games en exclusieve kortingen op aankopen in de Xbox Store. Als je ooit besluit je Xbox Gold-abonnement op te zeggen, of dat nu is omdat je een ander spelplatform hebt gevonden of omdat je even wilt stoppen met online spelen, is het proces vrij eenvoudig. Hier is een stapsgewijze handleiding om u te helpen Xbox Gold te annuleren:

Stap 1: Meld u aan bij uw Xbox-account
Begin door u aan te melden bij uw Xbox-account met uw inloggegevens. Zorg ervoor dat je het account gebruikt dat momenteel een actief Xbox Gold-abonnement heeft.

Stap 2: Ga naar de abonnementspagina
Nadat u bent ingelogd, gaat u naar de aanmeldpagina. U kunt dit doen door op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken en “Instellingen” te kiezen in het vervolgkeuzemenu. Kies vanaf daar Abonnementen om door te gaan.

Stap 3: Selecteer het Xbox Gold-abonnement
Op de pagina Abonnementen ziet u een lijst met al uw actieve abonnementen. Zoek en selecteer het Xbox Gold-abonnement dat je wilt opzeggen.

Stap 4: Afmelden
Nadat je het Xbox Gold-abonnement hebt geselecteerd, krijg je verschillende opties te zien. Kies de optie “Abonnement opzeggen” om het opzegproces te starten.

Stap 5: Annulering bevestigen
Zodra u op de opt-out-optie klikt, wordt u gevraagd uw annulering te bevestigen. Neem even de tijd om de verstrekte informatie te lezen en selecteer “Annulering bevestigen” om het proces te voltooien.

Door deze stappen te volgen, kun je je Xbox Gold-abonnement eenvoudig opzeggen. Houd er rekening mee dat als u een prepaid-abonnement had, u geen restitutie ontvangt voor een ongebruikt deel van het abonnement. Het is ook belangrijk op te merken dat het annuleren van Xbox Gold ertoe leidt dat je de toegang verliest tot de gratis games die je bij je abonnement hebt gekregen. U kunt er echter weer toegang toe krijgen door uw abonnement in de toekomst te verlengen.

READ  Een Xbox-controller aansluiten op een pc

Onthoud dat het annuleren van Xbox Gold geen invloed heeft op je toegang tot andere Xbox-services zoals Xbox Game Pass of Xbox Live. Bovendien wordt je opgeslagen spelvoortgang niet verwijderd wanneer je Xbox Gold opzegt. U kunt uw opgezegde abonnement op elk moment opnieuw activeren door naar de abonnementspagina te gaan en de optie om te verlengen te selecteren.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, raadpleeg dan de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *