Overwatch 2 onthult nieuwe PvP-details

Sinds de bekendmaking Observatie 2, Blizzard besteedde veel tijd aan het praten over en het tonen van de PvE-inhoud van het vervolg. Het probleem daarmee is niet wat Noteer en observeer Fans zoeken hem. Noteer en observeer Het is een PvP-game en de reden voor het ontwikkelen van een vervolg is hoe populair de PvP-inhoud is. In een recent interview kalmeerde de nieuw aangestelde creatief directeur voor het vervolg Aaron Keeler – die de rol kreeg nadat Jeff Kaplan vorige maand het vervolg en Blizzard verliet – echter van de zorgen. Noteer en observeer Fans, die opmerken dat PvP een grote focus is voor de tweede aflevering en vervolgens enkele lichte details volgen over wat spelers kunnen verwachten van dit deel van de game.

“Ik denk voor mij, Observatie 2Er zijn twee helften, en ik weet dat we veel tijd hebben besteed aan het praten over de PvE-kant van het spel met de missies van de helden, onze campagne en het voortgangssysteem dat dit allemaal aanstuurt. Zei Keeler terwijl hij tegen me praatte GameSpot. “We hebben 60 miljoen spelers die van dit aspect van het spel houden en zich verhouden tot dit aspect van het spel. We weten dat we vanaf nu de volgende beste teamgebaseerde shooter moeten maken. Dus voor mij is er inderdaad deze PvE. aspect van Observatie 2 Maar ik ben erg gefocust op het PvP-aspect van het spel en ik wil dat zo aantrekkelijk mogelijk maken. “

Over PvP gesproken, Keeler merkt op dat hij binnen het bereik van een grotere groep spelers wil zijn, maar ook competitiever, wat natuurlijk de ideale balans is die alle ontwikkelaars van competitieve multiplayer games willen bereiken, een balans die niet vaak wordt bereikt, vooral door heroïsche schutters.

READ  Beste Cyber ​​Monday 2020-deals voor Xbox One- en Nintendo Switch-games

Het valt echter nog te bezien of Blizzard dat evenwicht zal bereiken, maar we weten dat het vastbesloten is ervoor te zorgen dat zelfs als dat niet het geval is, de game spelers voldoende redenen zal geven om terug te blijven komen, lang na de lancering, die is een ding. Noteer en observeer Ik worstelde ermee. Hoewel Keeler niet klaar is om vast te houden aan de Battle Passes, merkte hij in hetzelfde interview op dat de ondersteuning voor het vervolg na de lancering anders zal zijn dan de eerste game, en hopelijk zal het verbeteren.

“Ik kan niet precies zeggen wat er gaat gebeuren, of dit spel nu een gevechtskaart krijgt of niet, maar ik denk dat ik een beetje met onze waarden kan praten, want als we iets in Blizzard ontwerpen, houden we van om er waarden in te stoppen, de pijlers ervoor, en dan wordt alles eruit gehaald. ‘Die speciale waarden’, zei Keeler. “Waarden Observatie 2 Is dat we willen dat de game een constante hartslag voelt, dat er veel updates voor de game zijn en dat de community weet dat dit een beetje onze eerste prioriteit is in de toekomst? Het is moeilijk voor mij om te zeggen dat elke rechte game een beetje anders is. Of de waarde de waarde is van een live service … Ik geloof dat het onze waarde is om zoveel mogelijk tijd en middelen toe te wijzen om de live game bij te werken en ervoor te zorgen dat deze er altijd als nieuw, modern en substantieel uitziet. “

READ  Hersenschade kan worden gekoppeld aan Covid-19, waarschuwen wetenschappers

Op dit moment is Blizzard niet klaar om te praten over hoe dit er allemaal uit zal zien, maar Keeler merkt op dat hij niet ver verwijderd zal zijn van ondersteuning na de lancering voor de eerste game. Met andere woorden, verwacht dat er na de release veel nieuwe kaarten en helden zullen worden toegevoegd.

Voor meer dekking op Observatie 2 – Inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken en speculatie – klik Hier.

More from Madison Garrett

Gamescom 2020: grootste games en onthullingen van Opening Night Live

Gamescom 2020 vindt misschien niet zoals gewoonlijk plaats als een fysiek evenement,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *