PUBG Mobile India-lancering, PUBG Mobile 1.4 algemene versie, functies, APK-downloadlink

Het valt niet te ontkennen dat PUBG-fans in India reikhalzend wachten op de herlancering van PUBG Mobile India, maar PUBG-ontwikkelaars blijven met regelmatige tussenpozen PUBG Mobile-bèta’s uitbrengen om nieuwe functies te testen voordat ze in de update worden geïmplementeerd.

De nieuwste PUBG Mobile 1.4-update is een paar weken geleden uitgebracht. Om toegang te krijgen tot de proefversie, moet je een uitnodigings- / bindende code hebben die kan worden verkregen uit de algemene versie van het spel.

Opgemerkt moet worden dat PUBG Mobile en PUBG Mobile Lite in India verboden zijn. De game werd in september 2020 door de Indiase overheid verboden vanwege zorgen over gegevensprivacy.

Beta-update voor PUBG Mobile 1.4

Kenmerken

De bètaversie van PUBG Mobile 1.4 bevat inhoud met betrekking tot de samenwerking tussen Godzilla en Kong. Hier zijn enkele van de kenmerken:

Spawn Island Cinematic Titans Apex levert menselijke nederzettingen tegen het milieu elektromagnetische scanner

Spelers kunnen deze stappen volgen om PUBG Mobile 1.4 beta te downloaden en te installeren:

Stap 1: Download het 1.4 beta APK-bestand via de link

Stap 2: Spelers moeten het APK-bestand lokaliseren en installeren. Spelers moeten onthouden om de optie “Installeren vanaf onbekende bron” in te schakelen voordat ze dit doen.

Stap 3: Nadat de installatie is voltooid, kunnen spelers de proefversie openen en het bronpakket kiezen.

Stap 4: Zodra de correcties in de game zijn uitgevoerd, moeten spelers op de optie Gast klikken. Er verschijnt een dialoogvenster waarin spelers worden gevraagd de uitnodigingscode in te voeren.

Stap 5: Spelers moeten de code invoeren en op de gele OK-knop hieronder klikken.

READ  Google Stadia komt officieel naar iOS als webapp

PUBG Mobile India werd in september 2020 door de Indiase overheid verboden vanwege zorgen over gegevensprivacy. Hoewel de PUBG-ontwikkelaars geen officiële aankondiging hebben gedaan met betrekking tot de herlancering van PUBG Mobile India, wordt er gespeculeerd over de herlancering van PUBG Mobile India binnenkort. De kans dat de game terugkomt, is toegenomen vanwege de doorlopende vacatures door het bedrijf op LinkedIn.

AFK Gaming meldde onlangs dat Kumar Krishnan Iyer en Hyunil Sohn zijn geregistreerd als bestuurders van PUBG India Pvt. Ltd. Hyunil Sohn is hoofd Corporate Development bij KRAFTON Inc.

Written By
More from Eda Greene

Activision Blizzard plant mobiele games voor al zijn franchises

Activision Blizzard zal uiteindelijk al zijn franchises naar mobiele apparaten brengen. Het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *