Samsung Galaxy Z Flip 5 en Z Fold 5 krijgen hun eerste update

Samsung Galaxy Z Flip 5 en Z Fold 5 krijgen hun eerste update

De nieuwe Samsung Galaxy Z Flip 5 en Z Fold 5 krijgen hun eerste update. Helaas is het ook het meest vervelende type update.

Galaxy Z Flip 5 en Z Fold 5 augustus 2023 update

Sinds vorige week zijn de Galaxy Z Flip 5 en Galaxy Z Fold 5 officieel verkrijgbaar in Nederland. Dit betekent dat vanaf nu ook vouwtelefoons moeten worden meegenomen in het tempo van mensen die hun smartphones regelmatig updaten. En laat dat nu precies zijn wat er gebeurt.

Voor Z Fold 5 en Z Flip 5 is de eerste software-update klaar om geïnstalleerd te worden. De Galaxy Z Flip 5 krijgt een update van ongeveer 330 MB voor firmwareversie F931BXXS1AWH3. De Z Fold 5 krijgt firmwareversie F946BXXS1AWH3. Soms zijn de updates groot, soms zijn ze klein — soms brengen ze directe verbeteringen en soms zijn ze ronduit saai.

Deze eerste update voor de Z Flip 5 en Z Fold 5 valt in de laatste categorie. Het is een echte beveiligingsupdate die de beveiligingspatch van augustus installeert. Het heeft 51 Android-beveiligingsverbeteringen, waarvan er één onmiddellijk een kritieke kwetsbaarheid in de Snapdragon 8 Gen 2-processorsoftware dicht.

Dan zijn er ook nog 35 verbeteringen aan de One UI van Samsung. Dit omvat verbeteringen aan Wi-Fi- en Bluetooth-verbindingen.

Leestip: Welke updates en upgrades krijgen de Galaxy Z Flip 5 en Z Fold 5 de komende jaren?

beschikbaarheid

U kunt de update nu rechtstreeks vanuit een bestand downloaden Merkloos Galaxy Z Flip 5 en Z Fold 5 in Nederland, België en de rest van Europa. Je hebt hiervoor twee basisopties. De eerste is simpel: wacht. Vroeg of laat zal uw telefoon u automatisch laten weten dat er een software-update kan worden gedownload.

Wil je daar niet op wachten? Check dan of de update direct beschikbaar is via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Heb je al een Z Flip 5 of Z Fold 5? Heb jij de update ook ontvangen, maar ervaar je na installatie toch nog meer wijzigingen? Vertel het ons dan hieronder!

READ  Google maakt Android-updates complexer

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *