Overwatch 2 seizoen 2 vooraf downloaden

Spelers kunnen nu Overwatch 2 seizoen 2-content vooraf downloaden op pc om in seizoen 2 te duiken wanneer het later deze week wordt gelanceerd. Pc-pre-downloads kunnen worden gestart via Battle.net. voor de release op 6 december.

Overwatch seizoen 2 komt begin volgende week uit, met nieuwe veranderingen in de heldenbalans en een nieuw thema. Dit seizoen haalt de game inspiratie uit de Griekse mythologie met een nieuwe tijdelijke modus, Battle For Olympus, die helden al volgend jaar zal belonen met goddelijke krachten.


Alle details over de pre-download van Overwatch 2 seizoen 2

YouTube-omslag

Nieuwe achtergronddownload beschikbaar op Battle.net Het kan inhoud bevatten van Overwatch 2 seizoen 2. De updategrootte is 4,8 GB en het buildnummer is 2.2.0.2.107804. Spelers kunnen naar de Battle.net-client op pc gaan en hun gamebestanden bijwerken, zodat de content van seizoen 2 beschikbaar is zodra deze wordt gelanceerd.

De content van Overwatch 2 seizoen 2 kan nu vooraf worden gedownload op Battle.net. Hier zijn de stappen om het spelbestand vooraf te downloaden:

  • Als automatische spelersupdates zijn ingeschakeld op Battle.net, zou de game automatisch moeten worden bijgewerkt.
  • Om de download handmatig te starten, klik je op het tandwielpictogram naast Spelen in het gedeelte Battle.net Overwatch.
  • Selecteer “controleren op updates”
  • De update verschijnt en spelers kunnen er vervolgens voor kiezen om de inhoud vooraf te downloaden door op de knop “Update” te drukken.

Het is bijna tijd om te betasten of te slaan; Een wallpaper-download voor Overwatch 2 is nu beschikbaar op BattleNet en kan seizoen 2-inhoud bevatten 🌩️2.1.2.0.107076 ➟ 2.2.0.2.107804⚖️ Grootte ≈ 4,8 GB https://t.co/z2evjLTlbY

READ  Gratis downloadlink voor je Android-telefoongebruiker,

De community heeft nu een beter idee welke helden in seizoen 2 opnieuw gebalanceerd zullen worden. Volgens Blizzard Entertainment zal het nieuwe seizoen een nieuwe held, een nieuwe map en een nieuwe map brengen. gevechtspasEn meer in het spel. De community kan niet wachten op de release op 6 december.

Met de start van seizoen 2 zullen kaarten roteren uit de enorme kaartenpool van de game. Dit zal een aantal oude favorieten zoals Rialto, Oasis en Nepal terugbrengen. In de nieuwe seizoenstrailer kan men zien wat er in petto is voor Overwatch 2 seizoen 2.

Doomfist staat bijna bovenaan de herbalanceringslijst van de ontwikkelaar omdat Blizzard niet blij is met zijn prestaties in de frontlinie. Sojourn is een nieuwkomer die heeft gedomineerd in competitieve modus. Haar railgun wordt verlaagd om spelers aan te moedigen dichter bij de strijd te komen.

YouTube-omslag

l bolwerkSymmetra, Kiriko, Mercy en Junker Queen zullen volgens het Blizzard-blog ook worden aangepast. Deze wijzigingen komen slechts een paar weken na de recente wijzigingen in Hero Balance.

De game krijgt de tijdelijke Battle For Olympus-modus van 5 januari tot 19 januari. Veel skins met olympisch thema, waaronder Mythic Zeus Junker Queen en Poseidon Ramattra, zijn ook onderweg naar de Season 2 Premium Battle Pass.

YouTube-omslag

Het in-game evenement Winter Wonderland vindt ook plaats tussen 13 december en 4 januari. Spelers die de kampioen van seizoen 1 hebben gemist, KirikouDankzij de Battle Pass krijgt grind nog een kans dankzij de nieuwe uitdagingen die tijdens het nieuwe seizoen zijn geïntroduceerd.

Blizzard is op zoek naar enkele aanvullende wijzigingen voor het nieuwe seizoen, aangezien de Overwatch-community niet blij was met de manier waarop de ontwikkelaars omgingen met het eerste seizoen vol bugs.

Written By
More from Eda Greene
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *