OxygenOS 10.3.9 voor de OnePlus 6 / 6T brengt beveiligingspatches van februari 2021 uit

De komende OnePlus 9-serie is misschien wel het gesprek van de stad vanwege het Hasselblad-camerasysteem, waanzinnig snel draadloos opladen en de nieuwste Qualcomm Snapdragon SoC, maar de Chinese fabrikant werkt nog steeds aan de ondersteuning van zijn oudere apparaten. Vandaag is het bedrijf begonnen met het uitrollen van OxygenOS 10.3.9 voor de OnePlus 6 en OnePlus 6T via een stabiel kanaal.

Met dank aan de OnePlus Community-gebruiker SujoyModi Voor de shots!

De nieuwste update van de OnePlus 6-serie bracht de beveiligingspatches van januari 2021, terwijl de nieuwe versie de beveiligingspatches van februari 2021 bevat. De algehele log met wijzigingen in deze update duurde niet lang en koos in plaats daarvan voor ‘Systeemstabiliteit en bugfixes’ .

Hieronder vind je de changelog:

  • Systeem
    • Android-beveiligingspatch is bijgewerkt naar 2021.02
    • Bijgewerkt GMS-pakket
    • Bekende problemen verholpen en systeemstabiliteit verbeterd

OnePlus 6 XDA-forums ‚Äč OnePlus 6T XDA-forums


Download OxygenOS 10.3.9 voor OnePlus 6 en 6T

Zoals met alle updates van het bedrijf, wordt de OxygenOS 10.3.9-update gefaseerd uitgerold voor de OnePlus 6 en OnePlus 6T. Dit betekent dat de OTA in eerste instantie wordt vrijgegeven voor een beperkt aantal gebruikers. Zodra het bedrijf heeft bevestigd dat er geen kritieke versie-bugs zijn, wordt het binnen een paar dagen uitgerold naar de rest van zijn gebruikers.

Als u echter niet kunt wachten, kunt u de update ook handmatig installeren, aangezien we hiervoor de downloadlinks hebben verstrekt. Nadat u het juiste updatepakket voor uw apparaat hebt gedownload, gaat u naar Instellingen> Systeem> Updates en selecteert u Lokale upgrade in de menuknop in de rechterbovenhoek en selecteert u het gedownloade ZIP-bestand.

READ  Instagram Video Downloader: Instagram-video's opslaan op mobiele telefoon en laptop met online downloader-apps en -hulpmiddelen

OxygenOS 10.3.9 voor OnePlus 6

OxygenOS 10.3.9 voor OnePlus 6T


Met dank aan een senior lid van XDA Some_Random_Username Om downloadlinks te krijgen!

Written By
More from Eda Greene

3 miljard mensen wereldwijd zijn gamers, en bijna de helft speelt op pc’s

Deze site kan affiliate commissies verdienen via de links op deze pagina....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *