Square Enix presenteert lente 2021: Everything Announced, inclusief de Black Panther in Marvel’s Avengers

De eerste shows van Square Enix zijn officieel gearriveerd en begonnen met een reeks digitale shows die Square Enix zullen helpen nieuwe games te onthullen en updates voor bestaande games te bieden, en hier is elke aankondiging van de eerste shows van Square Enix, waaronder Forspoken en Black Panther die Marvel’s The Avengers raken. Life is Strange: True Colors.

Het Athena-project heet officieel Forspoken

Project Athia, de lopende titel voor PS5- en pc-game Luminous Productions, is nu officieel uitgebracht, Forspoken.

We hebben een frisse kijk op de game, die gepland staat voor release in 2022, en een nieuw personage genaamd Fry Holland, “An Ordinary Woman Is Drift Into A Beautiful And Ruthless World.”

De Black Panther arriveert later dit jaar in Marvel’s Avengers

Marvel’s Avengers zal later dit jaar de uitbreiding Black Panther en War for Wakanda toevoegen.

Life Is Strange: 2021 Aankondiging van True Colors

Life Is Strange: True Colors wordt uitgebracht op 10 september 2021, en deze nieuwe game volgt het verhaal van Alex Chen, een jonge vrouw met een psychische kracht van empathie.

Hoewel er hoofdstukonderbrekingen zullen zijn, zal dit geen spin-off-game zijn en wordt het volledige spel / verhaal slechts één keer uitgebracht.

The Life Is Strange Remastered Collection komt uit in de herfst van 2021

Life is Strange en Life is Strange: Before the Storm zal worden opgenomen in Life is Strange Remastered Collection wanneer het in september 2021 wordt uitgebracht. Het zal ook beschikbaar zijn als onderdeel van Life is Strange: True Colors Ultimate Edition.

READ  De officiële systeemvereisten van Outriders vereisen RTX 3080 voor Ultra

Marvel’s Avengers biedt een nieuwe kijk op Hawkeye en een preview van de roadmap voor 2021

Naast het geven van een frisse kijk op Hawkeye, heeft Marvel’s Avengers een roadmap voor 2021 onthuld, met onder meer Cloning Labs, nieuwe uitrusting en een nieuwe level-hat, het Tachyon Anomaly-evenement, remakes van de Reassemble-campagne, nieuwe slechterikensegmenten en meer.

Outriders krijgt een nieuwe trailer voor gameplay en een diepe duik van zes minuten

Voorafgaand aan de releasedatum op 1 april 2021 ontving Outriders een nieuwe trailer voor de game en een diepe duik van zes minuten.

Tomb Raider: Final Survivor Trilogy is officieel aangekondigd

Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy is officieel aangekondigd en brengt Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider en Shadow of the Tomb Raider samen.

Bovendien komt The Croft Manor volgende week aan in Fortnite Creative Mode en komt er ook een Tomb Raider-kookboek dat de 25e verjaardag van Tomb Raider zal helpen vieren.

Alleen de reden voor het vrijgeven van een mobiele aanhanger

Just Cause Mobile heeft een nieuwe trailer en fans kunnen later dit jaar ondersteuning en informatie krijgen van Rico Rodriguez, Annika Svennson en meer.

Hitman Sniper Assassins Project aangekondigd

Project Hitman Sniper Assassins is een nieuwe mobiele game die zich afspeelt in het Hitman-universum. Het vertelt een origineel verhaal en bevat nieuwe moordenaars.

Deze game is ontwikkeld door Hitman Sniper Team en komt in 2021 uit op iOS en Android.

De mobiele game AR Space Invaders is in ontwikkeling

Space Invaders keert terug met een nieuwe mobiele samenwerking tussen Square Enix en Taito Corp. Deze keer komt er een nieuwe augmented reality voor het geliefde spel.

READ  Beste Nintendo Switch-deals voor Amazon Prime Day 2020

Balan Wonderworld krijgt voor de lancering een nieuwe collaboratieve trailer

Balan Wonderworld, de nieuwe game van de maker van Sonic the Hedgehog, ontving een nieuwe gezamenlijke clip voordat deze op 26 maart 2021 werd uitgebracht.

Bubble Bobble 4 Friends: The Baron’s Return to Steam

Bubble Bobble 4 Friends: The Baron Is Back staat al op PS4 en Switch en komt nu via Steam naar de pc. Speel samen met maximaal 3 vrienden, gebruik nieuwe versterkingen en speel meer dan 200 podia.

Darius Cozmic Revelation schakelt over naar PS4 en transformeert eind 2021

Darius Cozmic Revelation wordt eind 2021 uitgebracht op PS4 en Switch en is een set met G-Darius HD en Dariusburst: Another Chronicle EX +.

Nieuwe inhoud komt naar Touhou Spell Bubble

Het Side Story Pack 2 Sanae Arc komt op 25 maart 2021 aan in Touhou Spell Bubble op de Nintendo Switch.
Heeft u een tip voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Sluit een tweet in en verder Zenuwtrekking.

More from Madison Garrett

Geniet thuis van virtuele fietstochten door Slovenië

Fietsliefhebbers kunnen straks thuis genieten van de vijf prachtige fietsroutes door het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *