PUBG Mobile 1.4 Algemene versie APK Download Link-functies

PUBG-fans over de hele wereld – hier is goed nieuws voor jou. PUBG-ontwikkelaars – Krafton – hebben PUBG Mobile 1.4 wereldwijd bijgewerkt en er is een reeks nieuwe inhoud toegevoegd aan het enorm populaire Battle Royale-spel. Zeker, dit belooft spannend te worden. Deze updates omvatten de Titan Strikes-modus, Coupe RB en OTS-opnamemodus. Spelers kunnen nu versie 1.4 van PUBG Mobile downloaden met behulp van de APK-bestanden die beschikbaar zijn op de officiĆ«le website van de game.

Opgemerkt moet worden dat de Indiase regering PUBG Mobile India op 2 september 2020 heeft verboden vanwege bezorgdheid over gegevensprivacy onder sectie 69A van de Information Technology Act. Daarom is deze game momenteel niet beschikbaar in het land.

Er zijn twee verschillende APK-bestanden beschikbaar op de officiƫle website van de game. Een daarvan is de mini / compacte versie en de andere is de reguliere versie.

Voor andere gebruikers is een OBB-bestand niet vereist om de PUBG Mobile 1.4-update te downloaden, omdat alleen het APK-bestand voldoende is.

Volg de stappen om de PUBG Mobile 1.4-update te downloaden en te installeren:

Stap 1: PUBG-spelers moeten een van de twee bestanden downloaden van de links – de reguliere versie en de mini / zip APK.

Stap 2: Vervolgens moeten ze APK-bestanden zoeken en installeren. Voordat ze dat doen, moeten ze de optie inschakelen om ook vanaf een onbekende bron op hun apparaat te installeren.

Stap 3: Spelers kunnen vervolgens PUBG Mobile openen en inloggen om alle nieuwe functies in de nieuwste versie te ervaren.

Als ze echter een fout vinden tijdens het installeren van de game, kunnen ze proberen het bestand opnieuw te downloaden en de stappen opnieuw te volgen.

READ  Hoe te kijken, streamen en luisteren naar Vikings-Falcons Game

Written By
More from Eda Greene

Onder ons staat bovenaan de downloads van mobiele games voor september 2020

Volgens Sensor Tower, Onder ons heeft in totaal 83,8 miljoen downloads wereldwijd...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *