Panos Panai, voormalig Microsoft-leider, sluit zich aan bij Amazon

Panos Panai, voormalig Microsoft-leider, sluit zich aan bij Amazon

Een korte opmerking om te delen dat Panos Panay zich bij Amazon zal voegen om leiding te geven aan onze Devices and Services (D&S)-activiteiten, aan mij zal rapporteren en zich zal aansluiten bij het S-Team.

Panos heeft meer dan 19 jaar bij Microsoft gewerkt, meest recentelijk als Executive Vice President en Chief Product Officer, waar hij leiding gaf aan de divisie Windows + Devices. Voorafgaand aan deze laatste functie bekleedde Panos diverse leidinggevende posities, waaronder Corporate Vice President van Microsoft Devices en General Manager van Surface Devices en PC’s, waar hij leiding gaf aan de creatie en introductie van de Surface-productlijn. Als een sterke productbouwer en uitvinder met diepgaande ervaring in zowel geïntegreerde apparaten als diensten, zal Panos een geweldige aanvulling zijn op onze D&S-organisatie in de toekomst.”

Panos begint eind oktober en Dave Lemp zal de komende twee maanden met hem samenwerken om een ​​soepele overgang te garanderen. Ik blijf erg enthousiast over de uitvinding en de bedrijven die we bouwen bij D&S, en ik kijk ernaar uit om met Panos samen te werken.

dauw

O mensen,

Ik deel Andy’s opmerking over de nieuwe leider van D&S, die volgende maand begint.

Ik ken Panos al jaren en ik denk dat hij in de toekomst een geweldige aanvulling zal zijn voor deze organisatie. Hij is een gepassioneerd productleider en ik kan niet wachten om te zien wat jullie allemaal samen creëren. Ik zal de komende maanden hard met hem samenwerken om te zorgen voor een soepele overgang tijdens de herfstlanceringen en de voltooiing van de OP1-planning.

READ  Gerucht: Switch Online Datamine onthult plannen voor 'minstens' 38 N64-games en 52 Sega Genesis-titels

Dave-

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *