Xbox heeft het gemakkelijk gemaakt om je clips naar OneDrive te uploaden

Xbox heeft het gemakkelijk gemaakt om je clips naar OneDrive te uploaden

Xbox kondigde in september nog een update aan voor zijn consoles: de mogelijkheid om automatisch screenshots en gameopnames van spelers naar OneDrive te uploaden.

in Nieuw bericht op de Xbox Wire-blogSpelers kunnen OneDrive instellen om automatisch Snaps te ontvangen door op de Xbox Home-knop te tikken en naar Mijn games en apps, Alles bekijken, Apps en Snapshots te gaan. ‘Vertel me meer’, luidt de prompt, en hiermee kunnen ze hun toekomstige Snaps zo instellen dat ze automatisch naar OneDrive gaan in plaats van hun inhoud handmatig toe te voegen aan de bestandshostingservice.

Afbeelding tegoed: Xbox

De gaming-divisie van Microsoft legt verder uit hoe je kunt oplossen hoe je favoriete gamemomenten worden opgeslagen met clips en schermafbeeldingen die zijn opgeslagen op het Xbox-netwerk en die na 90 dagen worden verwijderd. Maar Xbox merkt op dat het u op de hoogte zal stellen als iets dat momenteel op zijn netwerk is opgeslagen, op het punt staat te worden verwijderd, voor het geval u de inhoud ergens anders heen wilt verplaatsen.

Het automatisch uploaden van clips op je console naar OneDrive is uiterst handig voor degenen die graag hun mooiste momenten vastleggen, van een dodelijke kill streak in Halo Infinite tot een episch ruimteschipgevecht gewonnen in Starfield. Wat nog belangrijker is, het maakt het veel gemakkelijker om die clips over te zetten naar uw computer of mobiele apparaat en ze online te delen op sociale media-apps. Dit is vooral handig voor X, voorheen bekend als Twitter, aangezien Xbox eerder dit jaar screenshots en het delen van clips rechtstreeks op het platform uitschakelde.

READ  Microsoft Flight Simulator Xbox-releasetijd - Fenix ​​​​Bazaar

Taylor is verslaggever bij IGN. Je kunt haar volgen op Twitter @Ty Nexter.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *