Panos Panay van Microsoft adviseert nu CEO Satya Nadella

Pas afgelopen februari was het hoofd van Microsoft Surface Panos Panay Gepromoveerd om de volledige Windows-hardware- en -softwareteams van het bedrijf te leiden, en nu gaat hij weer de wereld in – een Executive Vice President worden die deel zal uitmaken van het senior leiderschapsteam dat de CEO van Microsoft, Satya Nadella zelf, adviseert, Rapporten Bloomberg.

We hebben hem ontmoet tot dusver een Klein keer Door de jaren heen, en niet alleen omdat hij een van de gezichten van het bedrijf is, heeft hij als Microsoft Product Manager een directe rol gehad bij het creëren en leveren van verschillende Microsoft Surface-apparaten, waaronder de nieuwste Surface Duo. ook, ja, Hij is degene die constant wordt gepompt.

Vanuit het perspectief van het bedrijf betekent dit dat Windows voor het eerst sinds die tijd plaats zal nemen aan de bovenste commandotafel Terry Myerson, voormalig hoofd van Windows, vertrok in 2018, wat logisch is: dus Nadella geloofde in het overstappen van Windows naar de cloud, maar Hij is onlangs van gedachten veranderd.

Het is niet duidelijk wat de verhuizing betekent voor Rajesh Jha, die de laatste keer dat we het controleerden als executive vice-president van ervaringen en apparaten van Microsoft, of anderen op de Microsoft-leiderschapspagina, overigens. Deze pagina lijkt onlangs te zijn vervangen door Kleinere lijst van “leidinggevenden” in plaats van Vorige lijst “Hogere leidersMaar een aantal andere Microsoft Executive Vice Presidents zoals Xbox President Phil Spencer en Cloud + AI President Scott Guthrie zijn nog niet teruggekeerd naar de selectie, en er is geen bewijs dat hun rol verandert.

READ  Apple heeft sticker-apps afgewezen die het dragen van maskers promootten, maar herstelt ze nu

Microsoft-CEO Satya Nadella werd onlangs sterker dan ooit: in juni was hij Hij werd unaniem verkozen tot voorzitter van de raad van bestuur Naast de CEO is hij de eerste persoon die beide functies bij Microsoft bekleedt sinds Bill Gates zelf.

Panay ook Word lid van de raad van bestuur van Sonos eind vorig jaar.

Written By
More from Lesley Curry

Facebook staat mogelijk in een sterkere positie na Apple iOS 14

Mede-oprichter en CEO van Facebook, Mark Zuckerberg, getuigt voor het House Financial...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *