Park Beyond is aangekondigd voor PS5, Xbox Series en pc

Uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar Limbic Entertainment aankondigen Pretparkbeheerspel Buiten parkeren Voor PlayStation 5, Xbox-serie en pc. Het wordt gelanceerd in 2022.

Wil je een legende worden? Natuurlijk doe je dat. Daarom heb je een positie ingenomen als de nieuwste Visioneer bij Cloudstormers, een themaparkontwerpbedrijf waarvan de parken te kampen hebben met een gebrek aan bezoekers door ouderwetse attracties. Met je verbeeldingskracht en de hulp van het team van Cloudstormers, sta je op het punt om once-in-a-lifetime tuinen te bouwen!

Het is jouw verhaal…

…maar u hoeft het niet alleen te doen. Het lot van Cloudstormers ligt in jouw creatieve hand en je krijgt alle steun die je nodig hebt om het te laten slagen! Je werkt samen met Phil, een ervaren Visioneer die je zal helpen bij het oplossen van verschillende technische problemen terwijl je je ontwerpen nastreeft. Je testrit is Blaize, een extreme sportliefhebber die op zoek is naar spanning en geen genoeg kan krijgen van de nieuwe onmogelijke attracties. Het zal je vertellen of je een hit hebt gemaakt op het puntje van je stoel of dat je ontwerp meer helpt om te slapen dan een achtbaan te zijn!

Je werkt ook samen met Izzy, een vriendelijke, hands-on executive met een focus op het succes van elk park. Het zal je parkdoelen bepalen en je leren hoe je plezier en winstgevendheid kunt balanceren, zodat je geweldige creatieve sprongen kunt blijven maken die Cloudstormers zullen onderscheiden van de concurrentie. Oh, en over je concurrentie… nou, zonder veel te zeggen, je kunt er zeker van zijn dat het je niet gemakkelijk zal maken!

READ  Xbox Indie Spotlight: Cloud Gardens

Laat je achtbaandromen uitkomen

Dankzij een ongekende doorbraak in engineering heeft uw team een ​​proces ontwikkeld dat onmogelijkheid wordt genoemd! Met dit systeem kun je het concept van elke vlucht op de meest opwindende manier voorbij de wetten van zwaartekracht en fysica duwen. Je kunt vuurspuwende achtbaantreinen maken die als een vliegende draak over gaten springen. Je kunt gasten door het park schieten in enorme kanonnen, ze onderdompelen in een enorm aquarium met een enorme octopus, of ze zelfs de stratosfeer in sturen in een echt ruimteschip!

Met Impossibility heb je de tools om alle beperkingen te trotseren! Als je klaar bent om groot te dromen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Creëer je eigen meeslepende wereld

Vergeet niet dat het succes van het park van meer dan alleen ritten afhangt! Elk detail heeft jouw aandacht en creatieve touch nodig – winkels, franchises, shows, kleurrijke inrichting – je hebt de volledige controle over alles!

Geef uw gasten een meeslepende ervaring die ze nooit zullen vergeten met onze krachtige toolkit voor het meten van doelgroepen die tot uw beschikking staat. U kunt gegevens zoals individuele gasttevredenheid en hittekaarten voor voetgangers bekijken om de lay-out van uw park in realtime te verfijnen.

Dit is het verhaal van je onmogelijke tuin die werkelijkheid is geworden. Het is aan jou!

Neem even de tijd om je de mogelijkheden voor te stellen

Als de stress van het runnen van een park je begint te stressen, schakel dan over naar de Sandbox-modus en probeer je creativiteit weer op te laden. Hier kun je alle tijd besteden die je wilt om in de diepte van het scheepsbouwsysteem te duiken en alle duizenden mogelijke combinaties van eenheden te testen om alles goed te krijgen.

READ  1992 Shooting 'em-vervolg, Andro Dunos II, aangekondigd voor PS4, Xbox One, Switch, 3DS en Dreamcast

Het systeem geeft je een enorme ontwerpvrijheid zonder de moeilijkheid om te leren of te controleren. Je paden kunnen slingeren door brugsteunen, tunnels door bergen, bungelen over adembenemende kliffen, duiken in kristalheldere meren of racen over watervallen! En als je de ride-units toevoegt, wordt het pas echt interessant: buggy’s die van rails kunnen springen, vleugels kunnen laten groeien en glijden, los kunnen komen om verschillende individuele routes te volgen, of het hele schip achteruit kunnen rijden!

En als u eenmaal tevreden bent met uw schip, kunt u op de voorbank springen en er zo vaak mee rijden als u wilt. Het is jouw wereld die je niet kunt beheersen!

Written By
More from Vanessa Hale

Beste Xbox-demo’s om dit weekend te spelen, voordat het eindigt

schermafbeelding: wraak Soms speel je een spel en weet je gewoon in...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *