Yu-Gi-Oh: Master Duel is een gratis spel en bevat 10.000 kaarten

Zoals vermoed – maar niet eerder bevestigd – is Yu-Gi-Oh: Master Duel gratis om te spelen. Konami’s nieuwste arcadespel is bedoeld om de volledige TCG-regels in één spel na te bootsen, en de ontwikkelaars hebben enkele nieuwe details verstrekt over de aanstaande release, samen met een nieuwe trailer die meer van de game-interface laat zien.

“Yu-Gi-Oh: Master Duel zal de officiële hoofdregels van Yu-Gi-Oh TCG/OCG presenteren”, als beschrijving van Youtube video Het legt uit: “Introductie van een opwindende nieuwe manier om gratis te spelen om te genieten van intense duels en prachtig gepresenteerd op de nieuwste spelplatforms.” Master Duel wordt wereldwijd gelanceerd op Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S en X, Nintendo Switch, iOS en Android.

De game heeft meer dan 10.000 kaarten om te ontgrendelen, hoewel “sommige kaarten deelname aan evenementen of in-game aankopen vereisen”, zoals je zou verwachten van elke moderne digitale TCG. En ja, Blue-Eyes White Dragon is een van de beschikbare kaarten.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

Voor meer kaartspellen kun je deze link volgen.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Yu-Gi-Oh: Master Duel: Master Duel is een gratis te spelen spel met 10.000 kaarten.” Type: “nieuws”, “Categorie “: ” yu-gi-oh-master-duel “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” Konami “,” genre “:” “,” title ” :” Yu-Gi-Oh: Master Duel “,” Genres”:[]}}}}

READ  Xbox Game Pass voegt vandaag een van de beste games van 2020 toe
Written By
More from Max Mcgee

Humble Bundle verwijdert schuifregelaars waarmee u het bedrag van de donatie aan goede doelen kunt kiezen

Bescheiden pakket Het brengt een nieuwe wijziging aan in zijn service, die...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *