Pas de KCRG First Alert Weather-app aan om levensreddende waarschuwingen te ontvangen, waar u ook bent

Cedar Rapids, Iowa (KCRG) – De First Alert Weather-app is een geweldige tool om jezelf op de hoogte te houden als er zwaar weer toeslaat. Heeft altijd het huidige weer en radar, samen met video-updates van het First Alert Storm Team en hun laatste voorspelling – allemaal binnen handbereik!

De First Alert Weather-app is gratis verkrijgbaar in de Apple App Store en Google Play Store. Zoek gewoon naar “KCRG” of “KCRG ​​First Alert Weather” in de winkel of scan de QR-code hieronder om te downloaden.

Download vandaag gratis de KCRG-TV9 First Alert Weather-app door deze QR-codes te scannen.(KCRG)

Nadat u de app heeft gedownload, kunt u de instellingen aanpassen om de specifieke waarschuwingen te ontvangen die u nodig heeft om u en uw gezin te beschermen. Klik op de hoofdpagina op het menupictogram in de rechterbovenhoek, in de vorm van 3 horizontale balken. Vanaf hier verschijnt een menu aan de rechterkant van het scherm.

Stel uw site-instellingen in

Klik in het menu aan de rechterkant op “Locatie” bovenaan het menu. U kunt dan “Volg mij” selecteren, wat ervoor zorgt dat u waarschuwingen voor zwaar en winterweer krijgt, waar u ook bent. Dit is uw beste keuze om veilig en goed geïnformeerd te blijven over het weer, aangezien u op de hoogte wordt gesteld van het weer dat om u heen gebeurt, zelfs als u op vakantie bent buiten de staat.

Selectie "Volg mij" Het is de beste manier om ervoor te zorgen dat u altijd over de meest actuele weersinformatie beschikt ...
Het selecteren van “Volg mij” is de beste manier om ervoor te zorgen dat u altijd over de meest recente weersinformatie en waarschuwingen voor uw huidige locatie beschikt, waar u ook heen reist. Zorg ervoor dat u het belpictogram heeft om deze essentiële meldingen te ontvangen.(KCRG)

Als je liever hebt dat je app altijd voor één specifieke locatie is ingesteld, ongeacht waar je bent en je telefoon, typ je de locatie in de zoekbalk.

Voor elk van deze opties moet u op de drie stippen aan de rechterkant klikken en vervolgens “Meldingen inschakelen” selecteren. Wanneer u dit doet, verschijnt er een belpictogram naast de stad van uw keuze. Dit zorgt ervoor dat u de weersinformatie kent voor de stad of steden die u kiest, of waar u en uw telefoon zich ook bevinden als u de optie “volg mij” kiest.

READ  Nevada versoepelt richtlijnen voor bijeenkomsten, kan invloed hebben op Vegas Golden Knights-spellen, fans in T-Mobile Arena
Als u meldingen of waarschuwingen voor een enkele stad of stad wilt in plaats van uw huidige ...
Als u meldingen of waarschuwingen voor een enkele stad of stad wilt in plaats van uw huidige locatie, typt u de naam van die stad bovenaan het zoekveld. Klik daarna op de drie stippen aan de rechterkant om het personalisatiemenu te openen en klik onderaan op “Meldingen inschakelen”.(KCRG)

Nadat u uw site-instellingen heeft ingesteld, moet u selecteren van welke waarschuwingen u op de hoogte wilt worden gehouden.

Stel alarminstellingen in

Klik op de hoofdpagina op het menupictogram in de rechterbovenhoek dat eruitziet als 3 horizontale balken. Selecteer in dit menu “Instellingen”. Zorg ervoor dat de schuifregelaar naast “KCRG-TV9 Alerts” groen is om er zeker van te zijn dat je de laatste weersvoorspelling-updates van het First Alert Storm-team hebt.

Daaronder kunt u klikken op “Typen weerswaarschuwingen” om verschillende soorten weerwaarschuwingen in en uit te schakelen. First Alert StormTeam raadt u aan al deze waarschuwingen te bewaren, zodat u zich beter kunt voorbereiden op elk weertype. Onthoud dat het u alleen waarschuwt voor uw locatie als u “Volg mij” selecteert voor uw locatie, dus u wordt alleen gewaarschuwd als het wordt ingeschakeld en invloed heeft op uw gebied.

U kunt waarschuwingen aanpassen in de First Alert Weather-app. Eerste waarschuwing voor KCRG TV-9 ...
U kunt waarschuwingen aanpassen in de First Alert Weather-app. Het KCRG TV-9 First Alert Weather-team raadt u ten zeerste aan om ze allemaal te bewaren, zodat u niet zonder deze levensreddende informatie bent.(KCRG)

Terug op de hoofdpagina met instellingen kunt u ook op “Meldingsgeluiden” klikken om aan te passen hoe de door u gekozen waarschuwingen op uw apparaat aankomen. U kunt kiezen uit een reeks beltonen voor waarschuwingen voor zwaar weer, bliksemwaarschuwingen, regenwaarschuwingen en waarschuwingen die specifiek naar uw locatie worden gestuurd door het eerste stormwaarschuwingsteam. Je hebt ook de mogelijkheid om geluiden volledig uit te schakelen, zodat je nog steeds informatie kunt ontvangen via stille tekstmeldingen.

Zorg ervoor dat "Melding klinkt" Groen en dus ontvang je de Lifesaving Alerts die we sturen ...
Zorg ervoor dat “Meldingsgeluiden” groen zijn en ingeschakeld om de levensreddende waarschuwingen te ontvangen die we via de First Alert Weather-app verzenden. U kunt elk waarschuwingstype verder aanpassen als u dat wilt.(KCRG)

U beschikt over meerdere en betrouwbare bronnen met informatie over noodweer

Het downloaden en aanpassen van de KCRG TV-9 First Alert Weather-app is een geweldige eerste stap in de voorbereiding op zwaar weer. Maar u moet altijd meerdere manieren hebben om informatie en waarschuwingen over slecht weer te ontvangen.

READ  SSC SHT, JHT, Hindi vertaler 2020 Laatste antwoordsleutel vrijgegeven, hier is hoe te downloaden

De NOAA-weerradio is een ander geweldig hulpmiddel. Zorg ervoor dat het in uw regio is geprogrammeerd en dat het batterijen bevat voor het geval het vermogen verliest tijdens een zware weersomstandigheden, zodat u de levensreddende informatie kunt blijven ontvangen die het biedt.

Je kunt Alert First Team ook volgen op De sociale netwerksite Facebook En de TwitterJe hebt een weerradio in huis en je kunt onze verslaggeving live en online bekijken.

Auteursrecht 2021 KCRG. Alle rechten voorbehouden.

Written By
More from Eda Greene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *