Fallout 76 had gelijk, het was tijd om te stoppen met spelen

Illustratie van een artikel met de titel Fallout 76 Het is waar, het is tijd om te stoppen met spelen

Een screenshot​ Bethesda

Kotaku Game DiaryKotaku Game DiaryLaatste gedachten van een Kotaku-medewerker over een spel dat we spelen.

Verveeld en zonder een geweldig spel, zelfs leuk om te spelen Disco Elysium: The Final Cut Drops later deze maand deed ik het ondenkbare: ik heb gedownload Fallout 76 Op mijn PlayStation 5. Bijna onmiddellijk vanwege een bug in de game, hoewel het gemakkelijk was om dit te corrigeren door opnieuw te starten, leek het een teken dat ik de game voor altijd kon verlaten.

Ik heb vooral genoten van mijn tijd met Fallout 76 Op Xbox One, die ik een paar maanden lang speelde nadat ik in 2018 aankwam, voordat ik werd afgeleid door iets anders. Gedreven door de aandrang van mijn collega Fallout 76 is aan het zijn zeer goed Nu heb ik onlangs besloten dat ik misschien ook zou zien wat er in mijn jaren weg aan de post-apocalyptische Appalachia is toegevoegd. Ik wachtte tot de 100GB geïnstalleerd was en nam genoegen met een avondje nieuwe kennismaking met de nep MMORPG.

Opening Fallout 76 Vrijwel zoals ik me herinnerde. Je wordt wakker in een van de alomtegenwoordige kelders van de franchise, creëert je personage en stort je in een mistige wereld geteisterd door een nucleaire oorlog met een allesomvattende hoofdmissie. Ik koos het oude vrouwenmodel, voegde willekeurig oppervlakkige wonden en vlekken toe en noemde het een tonijn voordat ik de wildernis van West Virginia introk.

Waarom tonijn? Ik weet het niet, ik voelde me gewoon goed.

Waarom tonijn? Ik weet het niet, ik voelde me gewoon goed.
Een screenshot​ Bethesda / Kotaku

Maar iets verbaasde me zo vreemd toen ik in het zonlicht stapte en de tonijn uit haar ogen knipperde. handelen Fallout 76 Het scherm voelt altijd zo … leeg? Ik probeerde het te negeren, maar toen ik twee nieuwe niet-speelbare menselijke personages ontmoette die de ontwikkelaars afgelopen april aan het spel hadden toegevoegd, merkte ik dat er geen reden was om met ze te praten. Toen ik over een bekende onverharde weg liep en lage vijanden begon te verslaan, drong het eindelijk tot me door: de gebruikersinterface ontbrak volledig.

Ik kon mijn gezondheid, honger of dorst niet zien. Er waren geen significante tekenen. Wanneer ik een kleine robot probeer te plunderen die is doorboord door een machete, word ik begroet door metalen geluidseffecten, maar geen itemmenu. Ik was nog steeds in staat om met mensen te praten, maar het was alsof ik vastzat in mijn lichaam zonder een zinvolle interactie met de wereld om me heen. Alles bracht me naar de rand van een afgrond.

Ik sprong online om te zien wat dit probleem zou kunnen veroorzaken, ik loop vast Geplaatst op Reddit vanaf juli 2020 Door iemand die hetzelfde heeft Fallout 76 Editie op Xbox One. Sommigen hebben gesuggereerd dat de reden voor het ontbreken van een gebruikersinterface is anders De bug knoeide met de ondoorzichtigheidsinstellingen van de HUD, maar ik had niet eens toegang tot het optiemenu. Een opmerking zei dat het een bekende bug was die “soms voorkomt bij het starten van een nieuw personage, ongeveer 60%”. Ik weet niet zeker hoe nauwkeurig deze wiskunde was, maar gelukkig was alles wat nodig was om het op te lossen, het spel opnieuw te starten. Ik heb nu een HUD.

Het ziet er goed uit, maar de HUD zou ook geweldig zijn.

Het ziet er goed uit, maar de HUD zou ook geweldig zijn.
Een screenshot​ Bethesda / Kotaku

Terwijl Fallout 76 Toen ik het weer downloadde, had ik tijd om na te denken. Wat was ik aan het doen? Wil ik echt spelen Fallout 76 Of was ik gewoon op zoek naar iets groots om mijn tijd te vullen? En als me zo’n ernstige fout te wachten staat onmiddellijk nadat ik de poort verlaat, hoeveel zal ik dan de rest van het spel onderbreken? Ik moest een aantal andere games verwijderen om ruimte te maken voor de relatief kleine SSD van de PlayStation 5, en zelfs toen bleef het maar een keer met net zo weinig ruimte Fallout 76 Heeft zijn intrek genomen. Elke interesse die ik had om weer in het spel te komen, verdween binnen een paar minuten volledig.

Ik weet het zeker Fallout 76 Prima. Heck, het lukte me zelfs om wat plezier te hebben met de relatief slechte lanceringsrelease. Dat gezegd hebbende, kan ik niet anders dan me afvragen of de game echt wil dat ik het op dit punt speel. Ik ben geen bijgelovig persoon, maar dit was beslist een soort voorteken. Misschien zei het universum me dat het oké is om het los te laten Fallout 76De angst om verdwaald te raken die ik voelde bij elke nieuwe update en uitbreiding, was gewoon iets waar ik alleen doorheen moest werken in plaats van mijn leven te beëindigen in een nieuw spel zonder einde.

Net als dat, mijn relatie met Fallout 76 Ten einde komen. Ik bewonder jou, Fallout 76Maar ik niet Leuk vinden hetzelfde voor jou. Hoe melodramatisch het ook klinkt, ik denk dat ik eindelijk sterk genoeg ben om het aan mezelf toe te geven.

READ  Choi Suk-hyeon: Voordat ze zelfmoord pleegde, vroeg triatleet haar moeder om 'de zonden bloot te leggen' van haar vermeende misbruikers
More from Madison Garrett

Samsung rolt Android 11-update uit voor Galaxy S20 FE

Heb je een Samsung Galaxy S20 FE? Dan hebben we goed nieuws:...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *