Path of Exile: de Battle Royale-modus is terug

Na een aantal jaren van onderbreking, Weg in ballingschap: Koninklijk is terug. De Battle Royale-modus van de actiegame, die voor het eerst werd gelanceerd in 2018, begint op donderdag en duurt 48 uur. De situatie zal zich in de weekenden blijven voordoen Weg in ballingschapNieuwe expeditiecompetitie.

De weg van ballingschap: Royal Het is een Battle Royale-modus die zich afspeelt in het actiespel op lange afstand. Spelers verzamelen buit, verbeteren vaardigheden en vechten op een eiland dat speciaal voor hen is gemaakt De weg van ballingschap: Royal. De 2021-versie van de modus is merkbaar meer gepolijst dan de vorige iteratie, die Grinding Gear Games op een leeuwerik maakte.

“We hadden een lopende grap op kantoor dat onze snelle ontwikkelsnelheid betekende dat we waarschijnlijk een Battle Royale-modus konden toevoegen aan Weg in ballingschap Mede-oprichter van Grinding Gear Games, Chris Wilson, zei donderdag in de onthullingsvideo. het origineel De weg van ballingschap: Royal Het was een 1 aprilgrap en de ontwikkelaars brachten het team bij elkaar en vroegen hen om slechts één dag aan het project te werken.

Alleen slijp- en versnellingsspellen zijn bewaard gebleven De weg van ballingschap: Royal In het spel voor meerdere dagen, maar fans hebben genoten van de situatie en hebben sindsdien om zijn terugkeer gevraagd. Omdat de situatie nogal onevenwichtig was, was de studio terughoudend om het ondanks het verzoek terug te geven. Maar eerder dit jaar begon Grinding Gear Games toe te werken naar een betere versie van De weg van ballingschap: Royal.

De nieuwe versie van De weg van ballingschap: Royal Wordt geleverd met een aangepaste versie van Weg in ballingschap‘s gekke vaardigheidsboomSpeciaal ontworpen voor de situatie. Het is ontworpen voor snel en veilig gebruik (het neemt niet je hele scherm in beslag zodat je je personage kunt zien) en wordt geleverd met meer dan 90 nieuwe vaardigheden. Het is ook klasse neutraal. Grinding Gear Games heeft ook veel algemene vaardigheden nagebouwd in versies op een lager niveau, speciaal voor De weg van ballingschap: Royal.

In de komende weken zal Grinding Gear Games de modus elk weekend vrijgeven en eventuele balansproblemen tijdens de week corrigeren. Als fans van de modus genieten, zal het team uiteindelijk nieuwe functies toevoegen.

READ  Deadly Premonition 2 komt dit jaar naar Steam

De winnende spelers De weg van ballingschap: Royal Ze zullen een feestmaal ontvangen om toe te voegen aan hun in-game hol. Hoewel het feest cosmetisch is, zal het alleen maar groter en groter worden naarmate spelers meer en meer wedstrijden winnen.

Grinding Gear Games weet niet of De weg van ballingschap: Royal Hij zal met succes samenleven met reuzen zoals Het is een elektronisch spel of Apex Legends. Maar het is iets waar zijn gemeenschap al jaren om vraagt, en het is eindelijk weer in handen van de spelers.

Written By
More from Aubrey Mason

Niet elke Ubisoft-game werkt op de PS5, maar de grootste games wel

Niet elke Ubisoft-game werkt op de PS5, maar de grootste games wel...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *