Patrick Mahomes helpt de defensiechefs en de aanvaller om de strijd halverwege het spel te overwinnen

Patrick Mahomes helpt de defensiechefs en de aanvaller om de strijd halverwege het spel te overwinnen

Kerstmis kwam vroeg voor De hoofden van Kansas City Waar ze het weekend vierden Met een week 16 overwinning op de Seattle Seahawks, 24-10. De aanval was sterk, maar dit keer was het de verdediging van Kansas City die de dag redde toen de aanval zich een weg baande door de inzinking halverwege de wedstrijd.

“We kwamen daar een beetje in de problemen”, zei coach Andy Reid na de wedstrijd tegen verslaggevers. “We hebben veel fouten gemaakt, ballen laten vallen, gestruikeld – wat dan ook – veel. Maar hoe dan ook, [we] Draag het en zorg ervoor. “

De aanval van de Chiefs ging de rust in met een voorsprong van 17-3 na opnieuw een snelle start om de wedstrijd te beginnen. In de tweede helft haperde het echter, want de ploeg kwam pas laat in het vierde kwart weer tot scoren. Gedropte passes, plotselinge strafschoppen en uitvallen van de bescherming waren voornamelijk de schuld, maar Reid vatte het samen door te zeggen dat het team niet goed presteerde in de tweede helft – wat volgens hem zijn fout was.

“We deden het niet zo goed”, gaf Reed toe toen hem werd gevraagd naar zijn aanvallende worstelingen in de tweede helft. “Of het nu gaat om het loopspel, het passingspel, daar neem ik ook de verantwoordelijkheid voor. Ik moet proberen het voor ons uit te werken, maar daar gingen we niet voor.”

Zoals de afgelopen weken hebben aangetoond, breekt alle chaos meestal uit wanneer de aanval, geleid door quarterback Patrick Mahomes, uit het ritme raakt en geen punten scoort. Toen de zaken echter langzamer begonnen te worden voor de aanval van deze wedstrijd, was het de verdediging van Kansas City die groots uitkwam – de Seahawks bijna de hele wedstrijd op drie punten gehouden.

READ  Vijf vragen van de Red Wings na 20 wedstrijden: kan Detroit hun goede start voortzetten?

“Ik was zo trots op ze”, zei Mahomes, lovend over de verdedigende prestaties van het team. “Dat is echt een goede belediging. Ze hebben dit jaar veel teams punten gegeven en daarom stopt onze verdediging ze op veel kritieke momenten, dat is wat we nodig hebben om verder te gaan. Als ze zo spelen, zullen we een moeilijke team om te verslaan. Aanvallend moeten we op een hoger niveau presteren. “Een beetje, maar we kregen wat we moesten doen, en de eer voor de verdediging hield ons daar toen we het moeilijk hadden.”

Misschien wel het grootste verdedigende spel van de wedstrijd vond plaats met 7:48 over op de klok toen de Seahawks diep in het grondgebied van Kansas City waren. Seattle quarterback Gino Smith pakte de snap op de tweede en twaalfde plaats en gooide hem in de eindzone, waar hij werd opgepikt door Chiefs’ cornerback Juan Thornhill voor zijn tweede onderschepping van het seizoen.

Dit spel was cruciaal omdat het de energie van het team volledig veranderde. Bij de volgende drive reageerde de aanval met back-to-back grote winsten van 20 en 52 yards van Mahomes op het strakke einde van Travis Kelsey – die de wedstrijd beëindigde als de leidende ontvanger van de Chiefs met 113 yards op zes vangsten.

“Ik ging naar de zijlijn nadat we een paar keer achter elkaar hadden gespeeld waarin we het heel snel verprutsten, en ik zei: ‘Hé, hoe gaat het met de verdediging, we hebben nog één score nodig om deze wedstrijd weg te stoppen'”, zei Mahomes. “Ik vond dat de jongens goed reageerden. Travis (Kelce) dwaalde duidelijk twee keer achter elkaar de ruimte in waar we diep wilden gooien, maar toen ze die diepe dekking speelden, is het meestal een goede zaak om Travis over het midden te raken. Hij was in staat om ons daar in het rood te krijgen, en we waren in staat om het te raken en naar beneden te gaan. “

READ  San Francisco Giants overwegen uit protest de wedstrijd van woensdag niet te spelen

De touchdown waarnaar Mahomes verwijst, was een scramble van 3 meter naar de eindzone met nog iets minder dan vijf minuten te gaan. Het was weer een geweldig spel van Mahomes om toe te voegen aan de MVP-hoogtepuntrol toen hij zichzelf oprichtte met één arm terwijl hij wijd reikte naar de pyloon en een touchdown scoorde met de andere arm.

Mahomes brak de historische score die een einde maakte aan de score-droogte van de Chiefs in de tweede helft na de wedstrijd.

“We hadden een toneelstuk waarbij we een voorkant hadden gelezen waar ik ofwel plat wilde gooien om een ​​kleine haak door het midden naar Kelce te leiden, en ze bedekten het goed”, legde hij uit. “Ik begon rond te rennen om de richel te vinden, en het lukte me genoeg van dat gebouw te krijgen. Ik begraasde het en ik wist dat het dichtbij was. Ik begraasde het en ik kende de regel dat als je het gebouw aanraakt, je ‘ “We zijn goed. Gelukkig bleef ik buiten de baan en slaagde erin om de eindzone te bereiken.”

Op de vraag of hij zichzelf opzettelijk inhield bij het mikken op de score, ontkende Mahomes nederig dat hij op dit moment zo aanwezig was.

“Het was absoluut niet met opzet”, zei Mahomes glimlachend. “Maar het laat wel zien dat de pols een beetje sterk is. Ik had een beetje een push-up (gelach). Ik zou niet zeggen dat ik de sterkste man ter wereld ben, maar ik heb een klein beetje gedaan om mezelf op te tillen.” omhoog.”

READ  Capcom zegt dat het achter valsspelers en slechte roddels aan gaat in Street Fighter 6

Een touchdown zou de wedstrijd afsluiten in het voordeel van de Chiefs, aangezien ze hun derde wedstrijd op rij zouden winnen.

Mahomes vervolgde: “Aan het einde van de dag kom je in de late delen van deze voetbalwedstrijden in de eindzone, je moet gewoon naar buiten gaan en competitief zijn.” “We waren in staat om in de eindzone te komen met een geweldige drive die hielp om de wedstrijd weg te stoppen.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *