Draag maskers op vliegtuigen; als Delta dat niet doet, zullen mensen je eruit gooien

Wear masks on airplanes; if Delta doesn

In deze tijd van de nieuwe pandemie van het coronavirus volgen de meeste landen ter wereld veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van het virus in te dammen. Sommige Amerikanen zijn echter van mening dat het dragen van een masker een schending is van hun persoonlijke vrijheid.

De Republikeinen treden in de voetsporen van de Amerikaanse president Donald Trump, die had gezegd dat het niet juist leek om een ​​masker te dragen. Meer dan 3,5 miljoen mensen in de VS werden donderdag besmet met het virus en registreerden minstens 137.000 doden per dag.

De WHO heeft in haar richtlijnen gezegd dat het dragen van een gezichtsmasker essentieel is om de verspreiding van het virus te beperken wanneer je in het openbaar uitstapt. Het had mensen eerder aangemoedigd om alleen maskers te dragen door degenen die al een infectie hadden opgelopen en degenen die voor hen zorgden.

En hoewel veel Amerikanen weigeren een masker te dragen, heeft Ed Bastian, de CEO van Delta Airlines, onlangs aangekondigd dat degenen die zonder masker aan boord van het vliegtuig gaan, ervoor zullen zorgen dat die mensen in de toekomst niet met Delta vliegen.

De vlucht van 23 juli hield zich aan hun nieuwe richtlijnen en instructies en liet twee passagiers aan boord die weigerden tijdens het vliegen een masker te dragen.

“Vlucht 1227 van Detroit naar Atlanta keerde terug naar de gate na twee klanten die de instructies van de bemanning niet voldeden. Na een korte vertraging vertrok het vliegtuig naar Atlanta”, zei Delta in een verklaring.

READ  Arjun Kapoor, Tabu en bende spelen hond en bot

Twitter prijst Delta

Delta-vlucht, masker, gezondheid, coronavirus

Twitter

Delta’s strikte handhaving van het gebruik van maskers tijdens een vlucht kreeg massale steun van miljoenen Amerikanen die lovende woorden hebben gepraat over de snelle actie van de luchtvaartmaatschappijen.

“Net toen ik dacht dat ik niet meer van @Delta kon houden … Ze lopen voorop in veilig vliegen en zoals de CEO zei:” Als je aan boord gaat en je erop staat je masker niet te dragen, zullen we erop staan ​​dat je vliegt Delta niet de toekomst in. “#WearAMask of gebruik de uitgangen achter je”, prees een Twitter-gebruiker Delta.

Een andere Twitter-gebruiker zei: “Cool einde van dit interview. Als passagiers volhouden dat ze een medische reden hebben dat ze geen masker kunnen dragen op een @ Delta-vlucht, zal de bemanning @STATMDAirline bellen om een ​​arts voor spoedeisende geneeskunde te raadplegen om het te bevestigen! gezondheid moet helemaal tot aan de CEO worden bevestigd. “

En de meeste Amerikanen volgden het voorbeeld.

Nu we allemaal weten wat er zal gebeuren als je aan boord gaat van een Delta-vlucht zonder een masker te dragen. En als je het nog steeds niet doet, vergeet dan Delta, mensen zullen de eer doen om je eruit te schoppen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *