PC-gamers hebben al ontdekt hoe ze de Resident Evil Village-demo-timer kunnen herkennen

Illustratie van een artikel met de titel PC-spelers hebben al ontdekt hoe ze de Resident Evil Village-timerdemo kunnen bezoeken

Een screenshot: Capcom

Resident Evil Village Hij heeft een show, Maar het was een stomme puinhoop, Met beperkte vensters om te spelen en vroege toegang alleen op Playstation. Maar gisteren werd de tijdelijke demo uitgerold op alle platforms, inclusief pc. Natuurlijk ontdekten pc-gamers al snel een manier om de klok te omzeilen en zo lang te spelen als ze wilden.

Het zou geen verrassing moeten zijn dat ze op een open platform zoals pc’s snel zullen ontdekken hoe ze Capcoms 60-minuten timer kunnen omzeilen. Het is leuk dat Capcom de timer op zijn pc heeft opgenomen. Ze gaf mensen op zijn minst iets waar ze in konden prikken als ze zich verveelden.

Dit is een demo die Capcom aan het doen is Oorspronkelijk mochten mensen maar 24 uur spelen. Echter, nadat het internet massaal is verdwenen “wat ..?” En al schreeuwend gaf Capcom toe en verlengde de demo met een week.

In feite doet het resetten van de timer in Demo dit Bevat nog een paar stappen Van ‘uit en aan’, dus ik denk dat veel mensen niet de moeite zullen nemen om de timer opnieuw in te stellen.

Maar als je meer wilt spelen dorp Demo op pc, hier is hoe het werd opgemerkt Eurogamer.

Door dit alles te doen, wordt de demo in wezen voor de gek gehouden door te denken dat je al een uur niet hebt gespeeld en wordt de timer opnieuw ingesteld. Herhaal dit zo nodig om zo veel van de demo uit te voeren als je wilt, totdat Capcom de demo en zijn servers op 9 mei vernietigt.

Resident Evil Village Uitgebracht op 7 mei op PS5, PS4, Xbox Series X / S, Xbox One, Stadia en pc.

.

READ  Hands-on PS5-beelden pronken met Devil May Cry, Godfall en meer
More from Madison Garrett

Twitter-oprichter verkoopt zijn eerste tweet

Twitter-oprichter Jack Dorsey toont zijn eerste tweet te koop. Liefhebbers kunnen bieden...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *