PC-gamingdeals dit weekend: Call of Duty- en Battlefield-ervaringen, een nieuw demofestival en meer

PC-gamingdeals dit weekend: Call of Duty- en Battlefield-ervaringen, een nieuw demofestival en meer

Weekendaanbiedingen voor pc-gaming Hier worden de beste gamingdeals van internet elke week op één plek verzameld, voor jouw gebruik. Dus leun achterover, ontspan en houd uw portemonnee vast.

Freebies staan ​​vandaag voorop in onze wekelijkse special, en de Epic Games Store heeft er deze keer twee voor het oprapen. Het ultieme QUBE-pakket En Vlammende zeilen Ze kwamen binnen als de nieuwste games die deel uitmaakten van de wekelijkse promotie van de winkel.


Het ultieme QUBE-pakket Bevat de originele versie uit 2012 van de puzzelplatformgame, evenals de Director’s Cut uit 2014 met extra functies, plus… QUBE 2 Deluxe-editie Bevat ook de Season Pass-puzzellevels van deel 2. Vlammende zeilen Het biedt snelle PvP-actie waarbij spelers de rol van piraten op zich nemen in Battle Royale en andere plundermodi.

Beide games zijn tot 19 oktober gratis te claimen in de Epic Games Store. Intern kwaad En Eeuwige thema’s Het is de bedoeling dat ze als freebies worden weggegeven.

Op weg naar Al Hazm, het is de nieuwe bescheiden Verzameling van veldslagen, angsten en verbeelding Waaronder Bandai Namco-games die eerder deze week debuteerden. Dit pakket met negen spellen bevat ook geen niveaus.

Voor $ 10 krijg je Steam-versies van Tekken 7, Code Vein, Katamari Damacy REROLL, God Eater 3, Tales of Vesperia: Definitive Edition, hack//GU Last Recode, PAC-MAN+ Museum, naast kortingsbonnen voor Er ontstaan ​​verhalen (25% korting) en Odyssee uit één stuk (50% korting).

Ondertussen hebben fans van horrorgames dat wel gedaan Pak de schrik van je leven in voor Halloween Het is bescheiden verkrijgbaar. Dit geldt Stasis: Bottotem, Bendy en Dark Revival, Collectorseditie van Alan Wake, Diep verborgen, Gekwelde zielen, Bendy en de inktmachine, Pathogenese 2En Manen van waanzinvoor $ 13.

READ  Apex Legends-spelers willen een eenvoudige kaartfunctie voor oorlogsgebieden toevoegen

Gratis evenementen

laatst Volgende stoomfestival Het werd eerder deze week gelanceerd. Het evenement van Valve met demo’s van honderden aankomende games loopt tot 16 oktober, en je kunt hierheen gaan om te ontdekken wat er allemaal beschikbaar is.

Steam heeft ook regelmatig gratis evenementen die tegelijkertijd plaatsvinden. Fans van de first-person shooter hebben twee opties: Slagveld 2042 of Call of Duty Modern Warfare III.

Slagveld 2042 Het heeft zojuist zijn zesde seizoensupdate ontvangen met een kaart in Operation Locker-stijl, gericht op gevechten van dichtbij, en je kunt hem en alle andere content van de game dit weekend uitproberen. terwijl, Moderne oorlogsvoering III”. De open bèta begint vandaag, zaterdag om 10.00 uur PT, en biedt zes kaarten om uit te proberen vóór de lancering in november.

En tot slot het op fysica gebaseerde strategiespel Forten Ook in het weekend kun je gratis spelen. De titel vereist dat je basissen bouwt en tegenstanders aanvalt met op fysica gebaseerde wapens, vergelijkbaar met de klassieke Worms-spellen. Er zijn zowel singleplayer- als multiplayermodi beschikbaar.

Goede deals

De Battlefield-franchise, Square Enix-uitgeversdeals, Bandai Namco-verkopen van vorige week en veel grote verkopen van populaire games zijn dit weekend te koop. Hier is onze zorgvuldig geselecteerde lijst met grote deals voor dit weekend:

DRM-vrije speciale aanbiedingen

Als u op zoek bent naar DRM-vrije games, zijn de GOG Store Publisher Deals en “Git Gud” -kortingen van Ubisoft wellicht relevanter voor u. Hier zijn enkele hoogtepunten:

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en prijzen van sommige deals per regio kunnen verschillen.

READ  UI/UX-reparatie in Modern Warfare 2

Dit zijn onze keuzes voor de pc-gamingdeals van dit weekend, en hopelijk hebben sommigen van jullie voldoende zelfbeheersing om je steeds groter wordende achterstand niet steeds verder aan te vullen.

Zoals altijd staan ​​er op internet nog een heleboel andere zomerdeals klaar, evenals diensten waarvoor je je misschien al aanmeldt als je alles hebt doorgenomen, dus houd daar je ogen open voor en wens je een geweldig weekend. .

Neowin kan een kleine commissie verdienen op in aanmerking komende aankopen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *