Penn State Football Voorspellingen 2021 wedstrijd voor wedstrijd

Kan James Franklin het Penn State-voetbal terug naar het seizoen 2021 sturen, of zullen de Nittany Lions verwelken tijdens de meedogenloze eerste maand van het seizoen?

Penn State Football opent het seizoen 2021 een week vanaf vandaag, wanneer Nittany Lyons Ga naar Randall’s kamp voor een zwaargewicht confrontatie met de Wisconsin Badgers.

Hoewel er veel onzekerheid is met dit team en hoe goed ze dit seizoen hebben gepresteerd, zijn er veel redenen om aan te nemen dat dit team veel beter zal zijn dan hun 4-5-record in 2020.

Wat dit seizoen echter zo intrigerend maakt, is dat je een argument kunt aanvoeren voor het beëindigen van Penn State Football 11-1, maar je kunt gemakkelijk een argument aanvoeren voor seizoen 7-5.

We zullen vrij snel een goed idee krijgen van hoe goed dit team is, aangezien hun eerste drie wedstrijden tegen teams waren die in de top 37 stonden in de pre-season poll van de AP.

Daarmee zijn hier onze game-by-game voorspellingen voor Penn State Football voor het komende seizoen:

Week één: Penn State Football @Wisconsin

Dit is de zwaarste Penn State Football-opener die we in tijden hebben gezien.

Opdagen op de weg, conferenties, met een team dat naar verwachting de top tien defensie in het land heeft, is geen gemakkelijke taak. Het is nog moeilijker als het de eerste game is die in een nieuwe aanval wordt gespeeld.

Penn State Football hoopt het Nieuwe aanvallende coördinator Mike Jurcic Het zal ze terugbrengen naar de offensieve dominantie van 2016 en 2017, maar zoals we in 2016 zagen, kan het enige tijd duren om te stabiliseren en op dat punt te komen.

READ  Luxe modemerken komen massaal naar de games om nieuwe kopers aan te trekken

Anders dan in de afgelopen jaren heeft Wisconsin geen lopende stoeterij in de rug, en in plaats daarvan zullen ze waarschijnlijk naar een commissie gaan, met name tweedejaars Galen Berger, die in 2020 gemiddeld vijf yards had. De aanvallende lijn van Wisconsin kan ook zwakker zijn dan het was. Ik raakte eraan gewend, maar het staat nog steeds op de eerste plaats Naar de top van de Big Ten Conferentie.

De quarterback van Wisconsin, Graham Mertz, wil een stap voorwaarts zetten na een solide eerste seizoen toen hij aanvankelijk voor Madison speelde. Hij heeft kwaliteitswapens om zich heen onder leiding van ontvanger Danny Davis en rechtbankafmaker Jake Ferguson.

Penn State Football is misschien wel het meest getalenteerde team, maar aangezien dit de eerste wedstrijd van het nieuwe offensief is tegen een elitedefensie, is de logica enigszins in het voordeel van de Badgers. Dit spel zal waarschijnlijk tot op de draad komen.

Wisconsin State 24, Pennsylvania State Soccer 21

More from Madison Garrett

Rust krijgt drones voor bezorging zodat je clan Amazon kan doden

Overlevingsspel Roest De leveringen per drone vinden plaats in de volgende patch,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *