Personeelsnota van Tim Cook aan Apple-medewerkers

Steve Jobs overleed in oktober 2011 op 56-jarige leeftijd.

Op de 10e verjaardag van het overlijden van Steve Jobs vertelde Apple-CEO Tim Cook aan de medewerkers dat de visionaire medeoprichter graag wil zien wat het bedrijf verder gaat ontwikkelen.

De opmerkingen kwamen dinsdag in de interne memo, verkregen door Bloomberg News, samen met andere inspanningen van het bedrijf om het jubileum te vieren. Apple verving zijn homepage ter ere van Jobs en publiceerde een brief van de Jobs-familie. Cook plaatste ook een video van Jobs op zijn Twitter-account.

De volledige e-mail die Cook naar het personeel heeft gestuurd, is hier:

Team,

Vandaag is het tien jaar geleden dat Steve stierf. Het is een moment om zijn leven te vieren en stil te staan ​​bij de buitengewone erfenis die hij heeft achtergelaten.

Steve gelooft dat “mensen met passie de wereld ten goede kunnen veranderen.” Dit is de filosofie die hem inspireerde om Apple te creëren. Ze leeft vandaag in ons.

Steve was veel dingen: geweldig, grappig, wijs, echtgenoot, vader, vriend en natuurlijk een visionair. We worden uitgedaagd om de wereld niet te zien zoals hij was, maar zoals hij zou kunnen zijn. Het heeft veel mensen geholpen, waaronder ikzelf, om hetzelfde potentieel in onszelf te zien. Er gaat geen dag voorbij dat ik er niet aan denk.

Dit jaar worden we, net als elk ander, herinnerd aan de grote impact die onze producten op de wereld hebben. Ik voel me zo gelukkig dat we onze dagen doorbrengen met het creëren van zeer innovatieve tools die mensen verbinden, hen inspireren om anders te denken en hen in staat stellen om ook hun impact in het universum te maken. Het is een van de vele geschenken die Steve ons allemaal heeft gegeven.

READ  Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - Hinokami Keppuutan - Sinobu Kocho Trailer, screenshots

Ik hoop dat Steve hier is om te zien hoe zijn geest leeft in al je geweldige werk. Maar bovenal hoop ik dat hij ziet wat je hierna gaat doen. Steve zei ooit dat zijn meest trotse prestaties die zijn die nog moeten worden bereikt. Hij zou elke dag besteden aan het verbeelden van een toekomst die niemand anders zou kunnen zien en meedogenloos werken om zijn visie tot leven te brengen.

Steve was een uniek personage, maar hij leerde ons allemaal vliegen. Ik mis hem en zal hem altijd koesteren.

Timo

Jobs stierf in oktober 2011 op 56-jarige leeftijd, twee maanden nadat hij aftrad als CEO en Cook aanstelde als zijn vervanger.

De 60-jarige Cook zou tot ten minste 2026 in zijn huidige functie kunnen blijven, afhankelijk van aandelenbetalingen en andere factoren, en het management van het bedrijf omvat een verscheidenheid aan potentiële opvolgers.

Written By
More from Lesley Curry
Alle manieren waarop je je tv verkeerd instelt
afbeelding: Paulo de Gasperis (aandelenstrijd) Deze TikTok-video Van zestig kilo Hij begint...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *