Robin Hood: Sherwood Builders zet stadsbouw in een overlevings-RPG, demo slagen

We zijn aan het einde gekomen van Steam Next Fest, wat betekent dat je mede-pc-gamers de kans hebben gehad om te zien wat goed is – en te oordelen naar wat bovenaan de hitlijsten stond, lijkt Robin Hood: Sherwood Builders de verrassende uitkomst van het evenement te zijn . Het heeft bewezen een succesvolle mix te zijn van RPG-, survival- en stadsbouwspellen.

De eerste delen van de demo spelen zich af zoals elk modern overlevingsavontuur – verzamel wat voedsel en middelen en baan je een weg naar nieuwe tools. Maar al snel stop je deze middelen in een centrale schatkist van je dorp en laat je de dorpelingen samen nieuwe gebouwen bouwen om de nederzetting uit te breiden.

Uiteindelijk ga je nieuwe bewoners rekruteren en kun je je een weg banen door traditionele overlevingsmechanismen door karavanen met middelen te stelen. Onderweg word je door een reeks missies boordevol dialogen geleid met personages uit Robin Hood-legendes.

Breedte is Nu beschikbaar op Steam Als je het zelf wilt spelen. Steam Next Fest eindigt op 7 oktober, dus misschien wil je opschieten als je op zoek bent naar een vroege smaak.

Het was duidelijk een effectieve demo, waarbij de game naar de top van het festival werd gecementeerd Tabblad OriƫntatieHet is een van de meest gewilde spellen voor dit evenement.

{“plan: {“page: {“content: {“title: “Robin Hood: Sherwood Builders zet stedenbouw in een survival-RPG, demo is geslaagd.” Type: “nieuws”, Categorie: “robin-hood-sherwood -builders”}, “user”: {“loginstatus: false}”, “game”: {“publisher”: “MeanAstronauts”, “genre”: “Survival”, “title” : “Robin Hood: Sherwood Builders”, “Soort”:[“Survival”,”RPG”]}}}}

READ  Meer dan 4.700 pc-games te koop voor Black Friday bij Fanatical

Written By
More from Max Mcgee
De volledige briefing van de Xbox Series X lekt online
De hele Xbox-serie X briefing van Microsoft is online gelekt en onthult...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *