Peter Bussers over de introductie van Livescore op AVE. “veel positieve reacties”

Peter Bussers over de introductie van Livescore op AVE.  “veel positieve reacties”

Terwijl velen al aan het genieten zijn van een welverdiende vakantie, werken de Eindhovense voetbalfans op de achtergrond hard door aan het nieuwe seizoen, want weet je, er staat iets te gebeuren.

Voetbalfans in Eindhoven willen vanaf komend seizoen een extra service, LIVESCORE, toevoegen aan onze veelbezochte website. Voetbal moet leven en dus moet er een website komen en daar blijven we alles aan doen!

Een goede voorbereiding is het halve werk
Collega Peter Bussers, oprichter van Livescore Zuid II en het succesvolle In de Wandelgangen, kwam al een tijdje terug met het idee om Livescore op onze website aan te bieden. Dit kost natuurlijk wel wat werk! Twee weken geleden begon Peter echt met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen door de wedstrijdtafels door te nemen en dichter bij de bonden te komen….met opluchting!

Peter: “Ja, ik denk dat we tevreden kunnen en moeten zijn. Het voetbal is uit dus ik verwachtte niet meteen veel reactie. Voor mij was het in het begin de bedoeling om de verenigingen warm te maken voor dit project en te informeren over de werking van Livescore. Natuurlijk hoop je dan meteen op positieve feedback en aanmeldingen want ik heb het liefst zo snel mogelijk geregeld. Ik had echter niet verwacht dat er al 58 verenigingen zijn aangemeld, maar het is natuurlijk geweldig. Voor mij hoop ik nu dat veel meer verenigingen hun voorbeeld zullen volgen en laat ook hun enthousiasme zien, want hoe graag ik dit ook tot een succes wil maken en ik zal er alles aan doen, ik heb de hulp van de vereniging hard nodig. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het een groot succes wordt!”

READ  Hier kun je de update downloaden

Tijdens de competitiewedstrijden worden alle standen op de website getoond. Maar er is meer!
Sterker nog, want naast de gemiddelde beoordelingen zal ook direct de standaardstand op de klassenpagina’s zelf zichtbaar zijn (zie voorbeeld hierboven). Geen wedstrijdverslag, geen doelpuntenmaker, maar heel simpel 1-0 of 0-1.”

Net als de afgelopen jaren is Peter Bussers ook druk bezig met het opstellen van programmaboekjes voor het komende seizoen, die te downloaden zijn van onze website. Peter wil ook nog een extra service toevoegen. Als een vereniging de brochure wil ontvangen met bijvoorbeeld vermelding van een sponsor (zie voorbeeld), dan is dat ook mogelijk.

Dit kenbaar maken en voor meer vragen over de directe uitslag kunt u doen door een mail te sturen naar: [email protected]

© 2023 FC PSV, dit artikel is auteursrechtelijk beschermd.


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *