Honkai Star Real-spelers bekritiseren Forgotten Hall als ‘onredelijk moeilijk’

Honkai Star Real-spelers bekritiseren Forgotten Hall als ‘onredelijk moeilijk’

gepubliceerd: 2023-07-24 T12:23:31

bijgewerkt: 2023-07-24 T12:23:45

Honkai Star Rail heeft een gloednieuwe vergeten hal uitgebracht genaamd The Voyage of Navis Astriger samen met de release van versie 1.2. Spelers hebben echter het gevoel dat deze gloednieuwe Forgotten Hall erg moeilijk is in vergelijking met de vorige.

Er is een gloednieuwe Forgotten Hall in Honkai Star Rail rond Xianzhou Luofu. Het wissen van de eerste fase beloont spelers ook met een gratis exemplaar van Yukong Spel. Afgezien daarvan zijn de beloningen van deze fase ook lucratief.

Artikel gaat verder na aankondiging

Toevallig duiken spelers erin om alles te krijgen wat het te bieden heeft. Helaas zijn ze niet erg blij dat hij “onredelijk hard” voelt. Vijanden hebben veel gezondheid en zelfs met Luocha is het moeilijk om te voltooien.

De Forgotten Hall van Honkai Star Rail was een uitdaging voor spelers

De nieuwe Forgotten Hall rondom Xianzhou Loufu bleek voor heel wat spelers een uitdaging te zijn. Een Reddit-gebruiker genaamd “omarali04” bracht het onderwerp naar voren over de moeilijkheidsgraad van dit onderwerp. Ze zeiden dat het onredelijk moeilijk is en dat de vijanden een goede gezondheid hebben.

Artikel gaat verder na aankondiging

Dit bericht heeft veel betrokkenheid en positieve feedback gekregen, wat betekent dat andere spelers het ook eens zijn met de Reddit-gebruiker. Iemand merkte op: “Ik kon het niet eens afmaken in 20 beurten, laat staan ​​8 of 14 lolterwijl we de moeilijkheidsgraad bespreken.

Een andere speler claimdeIemand controleerde de HP-waarden en de eindbaas had meer dan drie keer de normale HPOm te bewijzen hoe moeilijk deze vergeten zaal is. Een van de spelers beweerde uiteindelijk ook dat “FH6 is harder dan MOC10Om de moeilijkheid van het vergelijken van de twee in perspectief te plaatsen.

Artikel gaat verder na aankondiging

Een gebruiker vermeldde ook dat “JA, DEZE VLOER CONTROLEER IMO HOYO ALS JE DE ONDERSTEUNING/GENEZING HEBT OM MET DEZE PIJN OM TE GAAN“Omdat ze probeerden redelijk te zijn in hun aanpak. Uiteindelijk beweerde een van de spelers dat”Maak je geen zorgen, het is echt moeilijk“Ze probeerden het moreel van de andere spelers op te krikken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *