Phil Spencer, hoofd van Xbox, geeft commentaar op vertragingen bij Starfield en Redfall

Als je het op de een of andere manier hebt gemist, zijn Starfield en Redfall uitgesteld tot de eerste helft van 2023. Xbox-president Phil Spencer heeft nu commentaar op deze vertragingen en zegt dat Xbox Game Studios “beter zou moeten doen om aan de verwachtingen te voldoen”.

Zowel Starfield als Redfall zijn uitgesteld tot volgend jaar, waarbij Bethesda zegt dat Arkane en Bethesda Game Studios “ongelooflijke ambities hebben voor hun games, en we willen ervoor zorgen dat je hun beste en meest gepolijste releases krijgt.” Het nieuws kwam als een teleurstelling voor veel Xbox-gamers en liet enorme gaten achter in het releaseschema van Xbox Game Studio van dit jaar.

Starfield en Redfall uitgesteld tot 2023

Later Microsoft Gaming CEO Phil Spencer geregisseerd Bethesda-advertentie. “Deze beslissingen zijn moeilijk voor de teams die de wedstrijden maken en onze fans. Hoewel ik er volledig achter sta teams de tijd te geven om deze geweldige wedstrijden uit te brengen wanneer ze er klaar voor zijn, horen we de opmerkingen.

“Kwaliteit en consistentie worden verwacht,” zei Spencer. “We zullen blijven werken om beter aan die verwachtingen te voldoen.”

Een van de langverwachte Xbox-exclusives, Starfield, stond gepland voor release op 11 november, terwijl Redfall in first-person zou verschijnen in een release in de zomer van 2022. Door de vertragingen zien de Xbox-exclusives er voor de rest een beetje zwak uit van het jaar. . Het zal interessant zijn om te zien of en hoe Microsoft deze lacunes in het releaseschema zal opvullen en hoe het zal omgaan met de Xbox & Bethesda Games Showcase in juni.

READ  Microsoft geeft details over de Xbox Series X-startcontroller en accessoire-opstelling

Wat vind je van de vertraging? Geef ons uw mening in de opmerkingen.

Written By
More from Vanessa Hale
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *