Piraatdiepte getest in 20 games in 20 dagen

Pittsburgh – “Werklastbeheer” is niet voor niets het modewoord geweest voor het MLB-seizoen 2021. Nu het pandemische verkortingsseizoen nadert, hebben teams – soms onderweg – gepland hoe ze rollen effectief kunnen verminderen om blessures te voorkomen, terwijl ze voldoende herhalingen krijgen en competitief blijven.

De plannen voor het beheer van de werklast van de Pirates zullen zwaar worden getest gedurende 20 opeenvolgende wedstrijden, die dinsdag begonnen toen ze de White Sox organiseerden in PNC Park.

“Dan strekken we ons uit [when] “We moeten er echt naar kijken – niet alleen voor beginners en shorts, maar ook voor onze spelers”, zei manager Derek Shelton.

Chilton en zijn staf hebben de afgelopen twee weken al tekenen getoond van voorzichtigheid bij het starten van schutters. Wanneer een bat-speler of -man door de inning begint te rennen, was de piratenkapitein niet bang om zijn starter te trekken met het worpnummer onder de 80 of zo.

Maar met 20 wedstrijden op rij in het verschiet, kunnen de Buccaneers het misschien niet regelmatig doen, zelfs niet met acht spelers. Ze kunnen de sedativa wisselen met de opties omhoog en omlaag als de start slechts 4-5 ronden per keer omvat gedurende de periode, maar de stuurgroep Pirates zal het nut van de transcriptie-opties moeten evalueren ten opzichte van andere beheermethoden.

Met een aantal Major League-wapens aan de zijlijn in Triple-A, waaronder Cody Ponce, Beau Sulser en Steven Wright, zou Pittsburgh ook een paar wedstrijden kunnen gebruiken als een directe start voor één. Het zou een goed moment zijn om Miguel Iajor, de club, te brengen Nr. 11 Mogelijkheid, om nog eens te kijken, maar heeft momenteel te maken met ongemak in de rechter onderarm/elleboog in het Pirates’ Minor League-complex in Bradenton, Florida.

READ  Van Amit Shah tot Mahesh Babu, dit is hoe celebs reageren op nieuws over het pensioen van MS Dhoni

“Het zou me niet verbazen als je ziet dat jongens kansen krijgen binnen dat traject, jongens een beetje een hit krijgen en dan krijgen de andere jongens kansen”, zei Shelton.

De positie van de speler zal ook leuk zijn om naar te kijken, en hoewel het waarschijnlijk niet zo variabel zal zijn als de showmodus, vereist het flexibiliteit. Shelton en zijn staf hebben de neiging om vooraf geplande rustdagen voor deze groep te plannen, maar deze keer moet het misschien in potlood zijn. Een of twee treffers, zoals de piraten het hele seizoen hebben moeten volhouden, kunnen de teint veranderen van wie wordt opgeroepen en wanneer.

Chicago Connect
Chilton groeide op in de omgeving van Chicago toen Tony La Russa, de huidige manager van de White Sox, in 1979 de Southside Club begon te leiden. De kapitein van de Buccaneer herinnert zich dat La Russa op 35-jarige leeftijd het roer overnam, een recent afgestudeerde jurist , in tegenstelling tot wat op dat moment Odds leek te zijn, hield hij de baan voor delen van zeven seizoenen vast.

“Hij was als de vaandeldrager van het nieuwe tijdperk, omdat niemand in die tijd in dat tijdperk was geslaagd”, zei Shelton. ‘Dat is wat ik denk. Hall of Famer, een heel slimme jongen, is zijn tijd ver vooruit.’

“Deze baan is 24/7 beschikbaar”, zei Shelton. “Het is erg indrukwekkend om het te doen zolang hij het deed zoals hij deed en vervolgens veranderde terwijl het spel veranderde.”

More from Madison Garrett

AW Reader krijgt donkere modus en snelheidsverbeteringen

AW Reader staat voor u klaar in de Play Store om te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *