xCloud Xbox Series X Boost is beschikbaar voor sommige games

Microsoft’s xCloud is begonnen met het krijgen van Xbox Series X-upgrades voor sommige games. Zoals ik al vermelde Tom Warren van The VergeSommige games in de cloud, zoals Rainbow Six Siege en Yakuza: Dragon like Dragon, laden nu sneller en hebben opties voor verbeteringen in de Xbox Series X, zoals verbeterde graphics en framesnelheden.

GameSpot bevestigde dat Rainbow Six Siege een optie heeft voor verbeterde framesnelheden – tot 120Hz – en dat Yakuza Like a Dragon ook een verbeterde grafische optie heeft voor de cloudservice. Gears 5 heeft ook de laadtijden verbeterd, het duurt minder dan 10 seconden om te laden in een campagnemissie op de xCloud-versie.

Het is niet meteen duidelijk hoeveel games er nu op de Xbox Series X worden gespeeld voor cloudstreaming, hoewel Microsoft zei dat het van plan is de service volledig te verplaatsen. Microsoft zei minder dan twee weken geleden dat het zich in de laatste fase bevindt van het toevoegen van Xbox Series X-serverrekken aan zijn datacenters. Microsoft heeft op dit moment geen officiële aankondigingen gedaan over de Xbox Series X live servers voor xCloud.

Tijdens diezelfde aankondiging zei Microsoft dat het werkt aan de integratie van de service in tv’s en van plan is de service later dit jaar naar nieuwe regio’s te brengen, zoals Australië, Mexico, Brazilië en Japan.

READ  Xbox Live Gold-abonnees op Series X en Xbox One hebben twee nieuwe gratis games

Bekijk livestreams, video’s en meer van het zomerevenement van GameSpot. bekijken

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Series X / S Beschikbaarheid voor lanceringsdag: waar de Series X vandaag te koop is
De Xbox-serie X en Xbox-serie S. vandaag gelanceerd, 10 november, en tenzij...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *