Pixel-telefoons ontvangen nieuwe standaardbeltonen en waarschuwingsgeluiden

Naast achtergronden stelt Google eigenaren in staat om de Pixel-ervaring aan te passen door een Een grote groep Beltonen, meldingen en alarmgeluiden. Android 12 Bèta 3 Het biedt drie toevoegingen aan de Sounds-app, en het is zeer waarschijnlijk de nieuwe/volgende standaard Pixel-instellingen.

Update 8/11: Met Android 12 bèta 4 Vandaag, “Je nieuwe avontuur’ is nu beschikbaar voor gebruik in Instellingen > Geluid en trillingen > Beltoon telefoon > Pixelgeluiden.

Het is 10 seconden langer dan de vorige standaard (“The Big Adventure”) en een beetje levendiger. De beschikbaarheid van uw nieuwe avontuur met deze release weerspiegelt hoe Google werkt om meer gebruikersgerichte aspecten van het besturingssysteem af te ronden voorafgaand aan de openbare lancering dit najaar. Beta 4 ziet ook de officiële Android 12 paasei In dynamische kleuren.

Oud: Het grote avontuur

NIEUW: JOUW NIEUWE AVONTUUR


Origineel 7/14: Begin dit jaar introduceerde Google een nieuwe aanpak bij het starten van Cast slimme schermen En Versterkers. Het was zachter en minder onbezonnen en weerspiegelde grotendeels de vriendelijke visuele en audio-ontwerptaal van Nest.

Een vergelijkbare upgrade is nu beschikbaar voor Pixel-telefoons met versie 2.8 klinkt een programma Inbegrepen in Android 12 Beta 3. “Bright Morning” is het huidige “standaard waarschuwingsgeluid” en komt in 12 seconden. Het is nog steeds beschikbaar, maar Google heeft “New Beginning” aan de collectie toegevoegd. Het heeft dezelfde structuur en kan worden gezien als een zachtere ontwikkeling. Deze verbetering is met 31 seconden ook veel langer.

Oud: Breng de ochtend

Nieuw: een frisse start

Ondertussen wil Eureka Popcorn vervangen als het standaard meldingsgeluid. Net als de Cast-update is Eureka niet zo scherp en iets minder verrassend. Ze beginnen allebei sterk, maar de nieuwe toevoeging wordt een stuk soepeler.

Oud: popcorn

Nieuw: Eureka

Er zou ook een bijgewerkte “telefoonbeltoon” moeten zijn genaamd “Your New Adventure” om “The Big Adventure” te vervangen. Helaas is de download mislukt, maar dit is het duidelijkste voorbeeld van de verhoudingen tussen oude en nieuwe geluiden.

U kunt momenteel Fresh Start en Eureka vandaag instellen als u Android 12 Beta 3 gebruikt. Dit zullen zeer waarschijnlijk de nieuwe standaardgeluiden zijn op toekomstige apparaten. Er wordt van uitgegaan dat Google de standaardinstellingen voor bestaande gebruikers niet zal wijzigen. Opmerkelijk komt het net als de Pixel-configuratie-ervaring Vandaag ook gerenoveerd.

De bredere lancering van dit nieuwe Pixel-trio (via de bijgewerkte Google Sounds-app) zou moeten plaatsvinden met de openbare lancering van Android 12 in het derde kwartaal. Het is echter mogelijk dat Google zojuist via de Play Store is uitgerold met een maandelijkse beveiliging, ook al staan ​​er geen Android 11 Feature Drops meer op de planning.

Dank u meneer henry!

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

READ  Toyota Supra gespot testen op de ring met een andere motor?
Written By
More from Lesley Curry

Het opstartgeluid van de PS5 wordt gepest door Burger King

Het opstartgeluid van de PS5 wordt gepest door niemand minder dan Burger...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *