Tottenham Hotspur Stadium organiseert de Rugby League-wedstrijd in 2022

Ralph Reimer, CEO van Rugby Football League, zei: “We zijn er zeker van dat rugby league-fans en spelers enthousiast zullen zijn over het vooruitzicht om de Betfred Challenge Cup-finale te beleven op een nieuwe locatie in het Tottenham Hotspur Stadium in 2022.

“Er was echte opwinding toen we het stadion aankondigden als locatie voor de Ashes Test in 2020, en na de teleurstelling van het verliezen van die wedstrijd door de pandemie, zijn we verheugd de kans te hebben om die opwinding opnieuw te beleven met de sport. Een klassiek meesterwerk evenement.

“We hopen ook dat Spurs-fans zich bij ons zullen voegen om een ​​andere sport te zien spelen op hun prachtige thuisbasis – rugby is een snelle, uitdagende en geweldige sport, en de Challenge Cup-finale staat bekend om zijn familiale sfeer op Wembley, waar we naar op zoek zijn. uit naar een nieuw stadion in Londen.

Tottenham Hotspur-voorzitter Daniel Levy zei: “We zijn verheugd om weer een groot sportevenement naar ons stadion te brengen.

“De Challenge Cup-finale is een wedstrijd die doordrenkt is van geschiedenis en we zijn er trots op daar nu deel van uit te maken, met ons stadion dat zich profileert als de toonaangevende sport- en entertainmentbestemming in Londen.”

Het Tottenham Hotspur Stadium is niet alleen het grootste voetbalstadion van Londen, het is ook een multifunctionele locatie die 365 dagen per jaar een scala aan evenementen kan organiseren, wat de lokale economie een boost van bijna £ 300 miljoen per jaar geeft.

Vooruitlopend op de Challenge Cup-finale zal in ons stadion op 25 september Anthony Joshua’s volgende World Heavyweight Championship-gevecht plaatsvinden, gevolgd door back-to-back NFL-wedstrijden in Londen in oktober van dit jaar, samen met wedstrijden van Tottenham Hotspur.

READ  BJP Silent On Rajasthan's Sachin Pilot, zegt beweringen over paardenhandel door het congres verzonnen

Als onderdeel van de Challenge Cup Final Day wordt ook de AB Sundecks 1895 Cup Final georganiseerd, de knock-outcompetitie voor clubs buiten de Premier League die in 2019 werd ingevoerd.

More from Madison Garrett

Nu steeds meer mensen videogames downloaden, wat is de toekomst voor retailers?

We zijn nog maar een paar weken verwijderd van Kerstmis en sommige...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *