Tasty Steve en James Chen onthuld als commentatoren voor Street Fighter 6


Capcom heeft zojuist twee nieuwe in-game commentatoren onthuld die zullen verschijnen in Street Fighter 6: Steve “Tasty Steve” Scott en James Chen.

Deze twee worden vergezeld door de Engelssprekende commentator Jeremy “Vicious” Lopez en de Japanse gamecommentator Aru. Bekijk hieronder de onthullingstrailer.

Dit werd vrijdagavond onthuld op het Evo 2022 Street Fighter 6-commentatorpaneel. Na slechts een paar minuten introductie sprak de commissie over het feit dat er maar een paar lege stoelen op het podium stonden. Ze gingen verder met het inpakken van de trailer om zowel Chen als Scott te onthullen voordat ze hen verwelkomden om zich bij hen aan te sluiten.


Chen merkte op dat dit grotendeels in overeenstemming is met zijn al lang bestaande droom om een ​​geanimeerde stemacteur te worden, maar hij zei verder dat dit specifieke project misschien beter zou zijn.


Hier in de trailer kun je enkele clips horen die we zullen horen tijdens het spelen van Street Fighter 6 (er is een optie om in-game commentaar uit te schakelen als je dat wilt). En ja, je kent James Chen’s handelsmerk “Will you kill?” Het is zeker inbegrepen.
De tijd zal uitwijzen of Capcom van plan is extra commentatoren toe te voegen aan Street Fighter 6 vóór de lancering ergens volgend jaar voor PlayStation 4/5, pc en Xbox Series X/S. Men moet zich afvragen of er extra talen worden aangeboden of niet. Meer Japanse commentatoren.

READ  Sony onthult volgende week 3 nieuwe hoofdtelefoons en twee nieuwe schermen


Laat ons weten wat je van deze onthulling vindt. Wiens stem wil je het liefst horen tijdens het spelen van SF6?Written By
More from Lesley Curry
De dedicated servers van Valheim zouden nu minder latency moeten hebben
ValhaimVikingswolven zullen zich nu minder voortplanten, wat goed nieuws is als je...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *