Pizza Tower geeft ons serieuze Wario Land-vibes op pc en nu kneden we het op Switch

Pizza Tower geeft ons serieuze Wario Land-vibes op pc en nu kneden we het op Switch

Voor velen is dat zo Wario-land Gamen kan tegenwoordig iets uit een koortsdroom lijken. Het is bijna 15 jaar geleden sinds de laatste titel in de serie, Wario Land: Schud het!naar de Wii en nu lijkt het idee dat Nintendo’s door schatten geobsedeerde antiheld een ander eigen platform krijgt, waarschijnlijk zullen we het krijgen. ieder Journalist aan MetroidPrime 4.

De vervagende herinneringen aan de serie hebben ontwikkelaars Tour De Pizza (coole naam, we mogen erop wijzen), die deze week zijn eerste titel uitbracht, echter niet tegengehouden. Pizza toreneen 2D-platformgame geïnspireerd op de Wario Land-games!

We zullen het meteen duidelijk maken: de game is momenteel bezig Alleen maar Op de computer en daar was het geen nieuws voor een geplande Switch-release. Dit weerhoudt ons er echter niet van om te dromen…

Een blik op de pizzatoren Steam-pagina En we waren verkocht. Dit is een spel met alle snelle absurditeiten Warioland 4 (onverwachte held, soepele bewegingen, scorende aanvallen) en worden gevisualiseerd door middel van een stijl die direct doet denken aan tekenfilms uit de jaren 90. Bekijk de volgende schermafbeeldingen en je zult kunnen zien wat we bedoelen.

Kortom, het ziet er geweldig uit en de critici lijken het daarmee eens te zijn. Scott McCrae schreef er een lovende recensie over computer spelletjesdie de game “een van de beste en meest bevredigende platformgames van dit moment” noemde – inderdaad veel lof.

De game kwam pas deze week uit (26 januari om precies te zijn), maar met positieve recensies zoals deze die snel in omloop komen, kunnen we dit deeg alleen maar zien groeien. Er is natuurlijk nog niets aangekondigd, maar de ongegeneerde Wario Land-inspiratie die door de hele titel heen loopt, zou het perfect passen bij Nintendo’s console (tenminste vanuit ons enigszins bevooroordeelde standpunt)!

READ  Nintendo-bevestiging aan Gamescom | Eurogamer.net

Tot die tijd moeten we onze Wario Land-achtige fix van de pc halen. Pizza Tower is nu beschikbaar op Steam voor £ 16,75, en je kunt er zeker van zijn dat het ons zal inspireren om de GBA weer op gang te krijgen.

Wat vind jij van de pizzatoren? Wil je hem naar Switch zien komen? Laat het ons weten in de reacties!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *