Bungie-ontwikkelaar zegt dat het seizoensverhaal van Destiny 2 SIVA onwaarschijnlijk is

a Lot 2 Het is onwaarschijnlijk dat dit het verhaal van SIVA’s seizoen zal zijn, volgens ontwikkelaar Bungie die betrokken was bij het bouwen van de verhaallijn voor Lot 2 seizoen 19 downloaden, serafijnseizoen. Hoewel veel Guardians zeggen dat ze SIVA graag zouden zien terugkeren in Destiny 2, waarvan veel spelers zeggen dat het een van de De beste FPS-games op pcHet lijkt er echter op dat Bungie geen plannen heeft om SIVA te gebruiken om het verhaal populairder te maken ruimte spel binnenkort.

Vlak voor de lancering van seizoen 19 speculeerden we dat a Lot 2 RaspoetinHet themaseizoen kan ook het begin zijn van een verhaal dat SIVA weer in beeld brengt. Zelf-assemblerende en replicerende nanotechnologie stond centraal in de originele Destiny Rise of Iron-uitbreiding. Nostalgische Guardians delen vaak op Twitter, Reddit en andere fora hoe ze haar graag op de een of andere manier terug willen zien in het spel.

Nikko Stevens, een senior verhaalontwerper bij Bungie, suggereerde echter in een recent interview met PCGamer dat de deur mogelijk gesloten is voor het favoriete plotapparaat dat wordt gebruikt als verhaallijn in een toekomstig seizoen van Destiny 2.

“We praten altijd over elk onderwerp dat relevant is voor het verhaal wanneer we iets ter sprake brengen,” zei Stevens. Dus wanneer Warmind ter sprake komt, of het nu in Season of the Worthy is of nu, SIVA maakt deel uit van het verhalende gesprek. We praten erover, we kicken erop. Maar uiteindelijk denk ik dat SIVA een verhaal is dat wordt verteld in Rise of Iron , en eindigde in Rise of Iron.

READ  Exclusieve Horizon Chase 2 arriveert in 2023 voor Apple Arcade, pc en console

“Ik denk dat SIVA, hoewel geweldig, terug zal kijken. En we probeerden de mogelijkheden van Neomuna en Lightfall uit te bouwen en ervoor te zorgen dat dit verhaal ruimte heeft om te ademen – het heeft ruimte om te gedijen – voordat spelers voet aan wal zetten op dit nieuwe bestemming’, zei ze. Hij zei.

De Bungie-medewerker suggereerde echter dat het team nog steeds een manier zou kunnen vinden om het in de toekomst te implementeren, waarbij hij opmerkte dat sommige mensen in de studio graag oudere Destiny-elementen zouden willen opnemen en dat SIVA “iets is waar we altijd aan denken”.

Er is altijd een kans dat het in een andere vorm terugkomt, bijvoorbeeld door constante verwijzingen in kenniskaarten of in de spelomgeving. De game bevat momenteel op SIVA geïnspireerde skins en andere cosmetica. Het lijkt er echter op dat spelers nog niet mogen verwachten dat SIVA in welk seizoen dan ook een rol van betekenis gaat spelen Destiny 2 Lightfall-releasedatum Of via de volgende aflevering van de game, Definitive Form, die naar verwachting in 2024 wordt uitgebracht.

Maar in sommige opzichten is het verhaal van SIVA nooit verdwenen. De ontwikkelaar merkte de impact op die het verhaal van SIVA tot op de dag van vandaag nog steeds heeft op het verhaal van Destiny 2, met de gebeurtenissen die leidden tot Eramis en Devil Splicer die werkten om Seraph Station te bereiken.

Hoewel het SIVA-seizoen misschien niet haalbaar is, heeft het team grote plannen voor Lightfall, dat ook zal introduceren Subklasse Destiny 2 Strand. Zorg ervoor dat je alle actie in Season of the Seraph bijhoudt met onze gidsen voor Destiny 2 Zero review is een vreemde onderneming en de Destiny 2 uitkijktorenr Dungeon-gids. Ook onze Q&A wil je niet missen 2 Boek van het lot Om te horen wat ze te zeggen hebben over de rol van Witness in de komende uitbreiding.

READ  FMV annuleerde de terugkeer van American Hero uit de jaren 90 om een ​​reden

Written By
More from Max Mcgee
Overwatch 2-teams worden kleiner
Overwatch 2-ontwikkelaars beschrijven de PvP-kant van de game vandaag in een live...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *