PlayStation 5, Xbox Series S en RTX 3080 Ti allemaal vandaag verkrijgbaar bij Newegg Shuffle

De Newegg Shuffle sluit de week sterk af met zowel de Xbox Series S- als PS5-bundels, evenals een paar RTX 3080 Ti, RTX 3070, RTX 3060 en AMD Ryzen 9 5900X en 5950X grafische kaarten.

Hoe je je hoed in de ring gooit tijdens de Newegg Shuffle Graphics

De manier waarop de Newegg Shuffle werkt, is door u aan te melden voor een Newegg-account en tijdens het evenementvenster kunt u de gewenste items selecteren en vervolgens op de knop “Enter the Shuffle” klikken.

Wanneer het evenementvenster over ongeveer een uur sluit, worden de winnende accounts voor elk item uit de lijst gehaald en krijgen de winnaars bericht via de e-mail die aan het account is gekoppeld. Het meldingsvenster duurt meestal enkele uren, dus in sommige gevallen kan het enige tijd duren voordat u een melding krijgt dat u al dan niet bent geselecteerd.

Ongeveer 90 minuten nadat de meldingen zijn verzonden, hebben winnaars ongeveer vier en een half uur de tijd om de link in de e-mail te volgen om veilig af te rekenen op Newegg en de aankoop te voltooien. Als de winnaars de aankoop niet op tijd voltooien, verliezen ze hun kans om hun item te kopen en moeten ze wachten tot het opnieuw in de shuffle verschijnt en het opnieuw proberen.

Er is enige speculatie geweest dat als de winnaar zijn keuze niet in het gegeven venster koopt, een andere naam uit de lijst kan worden gehaald, maar dit is niet bevestigd en de Shuffle-structuur is op dit moment nog steeds in beweging. Uiteindelijk is de enige manier om te weten dat je niet bent geselecteerd, te wachten op een melding van Newegg met die strekking.

READ  Dragon Quest 11 S: Definitive Edition-demo van 10 uur nu live op pc, PS4 en Xbox One

Het is vermeldenswaard dat dit nog steeds een loterijsysteem is en dat de vraag naar deze consoles, grafische kaarten en andere apparaten op dit moment waanzinnig hoog is, dus je zult waarschijnlijk concurreren met enkele duizenden andere klanten voor enkele tientallen eenheden van elk gegeven artikel. Net als bij elke andere loterij, is het geheel aan de RNG in de lucht of je wordt gekozen. Desondanks zien we de uitverkorenen verschijnen in onze Twitter-feed, dus er gebeuren wonderen.

Het is zeker geen perfect systeem, maar het is beter dan de schietpartij in het wilde westen met bots, profiteurs en Ethereum-mijnwerkers die eerder bestonden.

Written By
More from Vanessa Hale

Is Biomutant op Xbox Game Pass?

de beste spellen Biomutant wordt dinsdag uitgebracht, waardoor fans zich afvragen of...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *