PLDT, een slim rapport van een verbetering van 70% in downloadsnelheden

PLDT zei dat de downloadsnelheden voor vaste breedband in 2020 met 78% zijn verbeterd na uitbreidingen en verbeteringen te midden van een pandemiecrisis.

Zijn draadloze arm, Smart Communications, Inc. 71% verbetering in mobiele downloadsnelheden.

“ Vanaf 2020 waren de gemiddelde PLDT-downloadsnelheden voor vast breedband 32,20 Mbps (Mbps), terwijl de gemiddelde downloadsnelheden van Smart Smart voor mobiel 17,82 Mbps waren – met verbeteringen van 78% en 71% Respectievelijk, vergeleken met 2017, gebaseerd op analyse door Ookla® van tests uitgevoerd met Speedtest, ”zei PLDT dinsdag in een verklaring.

PLDT beschikte in december vorig jaar over meer dan 429.000 kilometer glasvezelinfrastructuur.

De glasvezelinfrastructuur, die ook smart grids ondersteunt, dekt 96% van de bevolking van het land.

De PLDT draadloze arm had meer dan 59.000 basisstations vanaf december 2020. Zowel PLDT als Smart hebben ook meer dan 2.500 vergunningen gekregen van overheidsinstanties om meer mobiele locaties te vestigen.

“Het leveren van een goede klantervaring blijft de ‘North Star’, aangezien we ernaar streven PLDT en Smart naar het niveau van mondiale operators te brengen”, aldus Alfredo S. Panlilio, hoofd van Smart Communications, CEO en Revenue Director, PLDT.

De draadloze eenheid heeft vorig jaar 700 nieuwe mobiele locaties gebouwd, naast meer dan 10.000 locaties in de Filippijnen. Het bereidt zich ook voor om dit jaar nog eens 2.000 mobiele sites te lanceren.

PLDT merkt op dat zijn investering voor capex van 2015 tot 2019 260 miljard peso bedroeg.

Het bedrijf heeft zijn kapitaalbudget voor 2021 nog niet bekendgemaakt, maar zei onlangs dat het bereid was om dit jaar tussen 88 miljard en 92 miljard peso te investeren.

Het bedrijf had voor 2020 een investeringsbudget van 70 miljard peso vastgesteld.

READ  NCAA Championship 2021: download en print de boog

Het heeft onlangs zijn 37 verdiepingen tellende slimme toren in Makati City voor $ 128 miljoen verkocht aan DMC Urban Property Developers, Inc. Om kapitaal aan te trekken.

Hastings Holdings, Inc. , Een eenheid van MediaQuest Holdings, Inc. Aangesloten bij het PLDT Beneficial Trust Fund, meerderheidsbelang in Bedrijfsleven Via de Philippine Star Group, die het controleert. – Arjay l. Palenben

Written By
More from Eda Greene

Fallout 4 hielp UFC-vechter Angela Hill haar haters te overwinnen

Ontsnappen in een RPG-spel Leuk vinden Fallout 4 kan buitengewoon therapeutisch zijn....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *