Pokemon Fan maakt aangepaste Xbox-consoleconcepten console

Microsoft kondigde vorige maand aan dat Xbox Series X-bezitters | S kunnen beginnen met het ontwerpen van hun eigen aangepaste consoleontwerpen via de Xbox Design Lab-service, en sindsdien hebben mensen geen tijd verspild aan het maken van hun eigen aangepaste creaties. Je kunt zoveel met de console-buildfunctie spelen als je wilt zonder dat je je hoeft te verplichten iets te kopen, en dat is precies wat één persoon deed om een ​​aantal verschillende consoles te maken met als thema verschillende Pokemon.

Reddit-gebruiker Mando 12345 Onlangs is een reeks consoles met Pokemon-thema geïntroduceerd nadat ze in het Xbox Design Lab waren gebouwd. Sommige van de iconische Pokemon zoals Gengar, Charizard en Ivysaur zijn te zien in aangepaste creaties, samen met andere Pokemon-typen die zich hebben vertaald in een aantal verrassend herkenbare controleschema’s. Je kunt alle creaties in de onderstaande foto’s zien en je kunt ze in meer detail bekijken via het originele bericht.

Het is heel gemakkelijk om sommige console-creaties te matchen met verschillende Pokemon, zelfs zonder de wezens ernaast te zien. Charizard is zo’n voorbeeld met een controller die het iconische Pokemon-kleurenschema weerspiegelt en eigenlijk alleen verkeerd kan worden begrepen als zoiets als een Goku-console als je niet wist dat Pokemon het doelwit was. Anderen zijn logischer als je ze naast elkaar ziet, maar als je er een voor jezelf maakt via het Xbox Design Lab, is het niet zo dat iemand anders het thema naast je toch zou moeten kunnen herkennen.

Hoewel je met het Xbox Design Lab aangepaste consoles kunt maken, zijn er natuurlijke grenzen aan wat ze allemaal kunnen doen, dus verwacht niet dat alle consoles perfect compatibel zijn met hun overeenkomstige Pokemon. Xbox beloofde echter toen de Xbox Design Lab-functie terugkeerde, dat het van plan is om in de loop van de tijd “de Xbox Design Lab-ervaring te ontwikkelen”, zodat mensen hun creativiteit verder kunnen aanpassen.

READ  RIG Nacon Pro Compact review - Schat, je hebt je Xbox-console getrimd

“We hebben een gedurfde visie op maatwerk via het Xbox Design Lab, en deze update is nog maar het begin”, zei Xbox in het verleden over zijn console-aanpassingslab. “Ons team werkt hard aan het ontwikkelen van nieuwe processen, het testen van nieuwe materialen en innovatie, zodat we de Xbox Design Lab-ervaring kunnen blijven verbeteren. De komende maanden zullen we meer informatie delen over nieuwe aanpassingsmogelijkheden en nieuwe manieren om uw game-ervaring.”

[H/T GameRant]

Written By
More from Vanessa Hale

De beste Xbox One X Black Friday-deals

Als je geduldig hebt zitten wachten om een ​​nieuwe gadget, kledingstuk, gameconsole,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *