Random: Smash Fan viert het kostuum van een Shantae Mii-jager met een aangepast bakenpodium

© Nintendo

apparaattoegang was Tekken Kazuya’s vechter Smash Bros. Ultieme.

Samen met hem onthulde Masahiro Sakurai vier nieuwe Mii Fighter-kostuums – een daarvan was Shantai, het personage waar al lang om gevraagd wordt door haar fanbase. Als je het gemist hebt, co-creëer Matt Boson Overal bedanken fans voor hun steun:

“GROOT NIEUWS!! Shantae keert terug naar Super #SmashBrosUltimate, dit keer als een Mii-vechterkostuum + downloadbare muziekclip!! Hartelijk dank aan Sora_Sakurai en aan Shantae-fans overal voor het steunen van je favoriete Half-Genie Hero!!”

De festiviteiten met een Shantae Mii Smash-jagersoutfit hielden daar niet op. Het lijkt erop dat een fan op Twitter bekend staat als @myouandmii2 Hij is nu zo ver gegaan om een ​​Shantae-thema te creëren. Het hangt af van Vuurtoren, dat is het huis van Shantai. Schijnbaar zelfs in Het beste Met de meegeleverde muzieknummers die bij dit DLC Mii Fighter-kostuum worden geleverd:

De ID-code die je nodig hebt om dit level te downloaden van het Smash Bros.-menu. Online staat: Q7M12YPL. En zo ziet de vuurtoren eruit in Shantae-spellen, voor het geval je je afvroeg:

We hebben ook geweldige recreaties gezien van Scuttle Town en enkele andere niveaus. Heb je genoten van het spelen als Shantae Mii-vechter sinds haar aankomst eerder deze week? Hoe zit het met de nieuwe vechter Kazuya? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Lawine roept belangrijke doelbeoordeling in vraag van Game 2-verlies voor Stars
More from Madison Garrett
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *