Pokemon Go verandert van sportschool, Pokemon-afstanden na opschudding van fans

Pokemon Go-spelers

afbeelding: Pokemon Go

Pokemon Go Onlangs besloten Niantic-ontwikkelaars om opnieuw te bellen In-game vereisten voor sociale afstand voor spelers in de VS en Nieuw-Zeeland, en ik deed Niet Komt goed overeen met fans.

Terwijl de redenering van Niantic was: “Welkom in deze twee landen, de pandemie is grotendeels voorbij, nietwaar?” Fans hadden volkomen gelijk om erop te wijzen dat de pandemie absoluut een pandemie is Niet Dit dwingt spelers om meer te verzamelen Van dichtbij over Gyms en Pokéstops was iets stoms en roekeloos. De hashtag-associatie #BoycottNiantic is gemaakt voor gebruikers om hun ongenoegen te uiten.

tis de maat? Bedreigingen dreven ontwikkelaars tot actie, en ln reactie, Eerder deze maand is Niantic begonnen met het creëren van een “taskforce”:

We hebben uw inbreng luid en duidelijk gehoord en om de door u geuite zorgen weg te nemen, ondernemen we de volgende acties: samen de wereld verkennen en tegelijkertijd de specifieke zorgen aanpakken die zijn gerezen met betrekking tot interactie op afstand. De resultaten van deze taskforce zullen we bij de volgende wijziging in het spelseizoen (1 september) delen. Als onderdeel van dit proces zullen we de komende dagen ook contact opnemen met gemeenschapsleiders om deel te nemen aan dit gesprek.

Hoewel de Task Force de “volledige resultaten” nog moet delen, hebben ze al één wijziging aangebracht, aankondigen Op Twitter eerder vandaag nadat ik geciteerd had Pokéstop en Gym bereik van 80m tot 40m en nu brengen ze het terug naar 80m voor iedereen:

Coaches – We kijken ernaar uit om onze plannen naar aanleiding van de staf op 1 september te delen, maar wacht niet op één ding! Vanaf nu zal 80 meter de primaire interactieradius zijn voor PokéStops en Gyms wereldwijd.

Bedankt aan iedereen die je stem heeft laten horen. We hebben je gehoord en begrepen dat dit voor veel spelers gunstig was. Volgende week delen we meer.

Het is welkom nieuws, vooral gezien de context van wat er is gebeurd in de weken sinds de oorspronkelijke afstandswijziging. Neem bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland: geselecteerd als een van de slechts twee landen om de afstand te zien veranderen, vanwege de uitstekende covid in het land Dossier, En vorige week was getuige van de grootste uitbraak ervan sinds het begin van de epidemie, waardoor landelijke afsluitingen ontstaan Die Moeilijke gameplay, om nog maar te zwijgen van de bijeenkomsten op de 40m.

READ  Leger om J & K Shopian-ontmoeting te onderzoeken nadat families beweren dat 3 mannen vermist zijn
Written By
More from Aubrey Mason

COVID-crisis in Maharashtra verergert met één sterfgeval per 4 minuten

India heeft het op twee na hoogste aantal gevallen van coronavirus, na...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *