Speel pc-games en stel een bekabelde verbinding in

(Foto: GettlyImages / SOPA-afbeeldingen) Oculus Quest 2

De Oculus Quest 2 is een stand-alone headset, maar hij kan ook werken door hem op een computer aan te sluiten voor een complete virtual reality-ervaring.

Snel en eenvoudig proces. Het werkt via een bekabelde verbinding en kan ook draadloos zijn. Het geeft je ook volledige toegang tot veel PC VR- en Steam VR-games.

Quest Quest: Wat heb je nodig?

Om virtual reality-games voor pc te spelen met Oculus Quest 2, heb je verschillende dingen nodig. Je hebt een Oculus Quest, een computer met VR-mogelijkheden en een USB 2.0-kabel met een USB-C-connector nodig voor een bekabelde verbinding. Oculus heeft een officiële link-kabel als je die nodig hebt.

Als uw computer geen USB-C-connectoren heeft, wordt hoogstwaarschijnlijk een Anker PowerLine USB-A naar USB-C-kabel aanbevolen, volgens HowtoGeek.

Een router die via Ethernet is aangesloten op een VR-pc en Oculus Quest-software voor Windows zijn ook nodig.

De USB-kabel moet lang genoeg zijn om te gebruiken en je de VR-ervaring te geven die je wilt. Je kunt ook zoveel Oculus-games bekijken als je wilt met VR, aangezien Oculus Quest meer games uitbrengt.

Lees ook: Oculus Quest 2 gaming review: Games en app-ondersteuning verwijderd, maar de VR-headset is nog steeds geweldig

Als je zittend of staand games wilt spelen, kun je een kabel gebruiken die korter is dan een kamergrote kabel.
Je kunt een USB-kabel van 5 meter gebruiken, wat geweldig is voor VR-games waarbij je moet bewegen, volgens abonnee.

Bereid de voogd voor

Voordat je je Quest aansluit, moet je eerst de speelruimte op je pc instellen. U kunt dit doen met de stand-alone modus, als volgt: Toms gids.

READ  De Wear OS-app van Spotify krijgt een langverwachte functie, dat zou je moeten weten

Wanneer u uw functie in een ruimte plaatst waar geen grensinformatie is opgeslagen, wordt u gevraagd er een te maken. Plaats het in het gebied waar u wilt spelen.

U kunt het bestaan ​​van een limiet bevestigen of indien nodig nieuwe limieten maken. Dit is een vergelijkbare limiet die u voor uw computer kunt gebruiken.

Een bekabelde verbinding instellen

De eerste keer dat je Quest met een computer gebruikt, zijn er een paar stappen die je moet nemen. Als je de Quest instelt als een standalone headset, kun je het PC VR-proces gewoon afhandelen met Quest.

Het eerste dat u hoeft te doen, is de Oculus-software voor Windows downloaden. Het is een installatieprogramma genaamd OculusSetup.exe.

Voer vervolgens het installatieprogramma uit en volg de begeleide installatie-instructies. Het kan even duren om de 5 GB aan gegevens te downloaden die de app nodig heeft.

Tijdens de installatie wordt u gevraagd om uw account aan te maken of erop in te loggen. Voor Quest 2-gebruikers moet je een Facebook-account hebben dat is gekoppeld aan je Oculus-account.

Een gekoppeld Facebook-account is vereist voor echte Quest-gebruikers, tenzij er wijzigingen worden aangekondigd. Oculus Quest 2 ondersteunt Facebook Messenger, dus je kunt het ook bekijken.

Zodra u zich aanmeldt bij de app, kunt u Quest for PC VR instellen. Selecteer Apparaten en klik vervolgens op Koptelefoon toevoegen. Kies je hoofdtelefoonmodel.

Selecteer vervolgens de verbindingsmethode. Voor een bekabelde verbinding, selecteer “Kabelbinder”. Steek het ene uiteinde van de kabel in je computer en het andere uiteinde in de Quest. Voor een USB 3-poort moet u deze koppelen met een USB 3-kabel.

READ  De afvalkalender 2021 van de RAD Hoeksche Waard voor alle dorpen in de Hoeksche Waard is hier te downloaden

Gerelateerd artikel: Facebook stopt productie van ‘Oculus Quest 2’ vanwege huidirritatieklachten

Dit artikel is eigendom van Tech Times

De deur van Sophie Webster

ⓒ 2021 TECHTIMES.com Alle rechten voorbehouden. Niet reproduceren zonder toestemming.

More from Madison Garrett

Nieuw Final Fantasy-gerucht heeft PS5-spelers opgewonden

nieuw Final Fantasy Geruchten hebben PlayStation-gamers op PS5 enthousiast gemaakt. Morgen Remake-tour...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *