Pokemon Scarlet & Violet DLC Legendary staat al de hele tijd voor ons

Pokemon Scarlet & Violet DLC Legendary staat al de hele tijd voor ons

gepubliceerd: 2023-03-04 T21:45:05

bijgewerkt: 2023-03-04 T21:45:14

Misschien onthulde een interessante Pokemon-fantheorie Scarlett en Violet dat Terapagos, een van de nieuwe DLC Legendary Pokemon, veel grotere connecties heeft met Paldea dan aanvankelijk werd gedacht.

The Pokemon Company heeft onlangs onthuld dat Pokemon Scarlet & Violet twee golven DLC zullen krijgen met de aanstaande Hidden Treasure of Area Zero-uitbreiding in 2023.

De onthulling van twee geheel nieuwe Legendary Pokemon Trainers plaagde ons tijdens de DLC. De eerste golf zal Ogerpon bevatten, terwijl de tweede golf zich zal concentreren op Terapagos.

Nu beginnen er nieuwe fan-theorieën rond Terapagos in het bijzonder te wervelen, waarbij sommige fans ontdekken dat het ontwerp mogelijk in het volle zicht in de Paldea-regio verborgen was.

Artikel gaat verder na aankondiging

The Amazing Terapagus Fan Theory voor Pokemon Scarlett en Violet

de theorie Het kreeg grip dankzij een slimme opmerking van Twitter-gebruiker Mootmonthly, die een foto van het Paldea-gebied plaatste met het onderschrift: “uhhhh bros? De nieuwe legendarische pokemon sv is misschien een beetje groter dan we dachten …”

De afbeelding zelf markeerde het officiële kunstwerk voor de hele regio, dat opvallend veel lijkt op de algemene vorm en het ontwerp van Terapagos. Trainers kunnen zelfs het hoofd van een Pokémon en harige ruches aan de voorkant van het terrein van het gebied zien.

Terwijl Terapgos zelf specifiek werd geplaagd in de scharlakenrode en paarse boeken die in het spel voorkomen, vergelijkbaar met Walking Wake en Iron Leaves, was zijn inzending vaag genoeg om geen belangrijke hints te geven over zijn connectie met Paldea.

Andere fans liepen ook met de theorie mee en uitgebreid het op hun eigen manier. “Niet mijn opmerking, maar de derde legendarische wordt in het spel ⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️ genoemd. Dus het zou ⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️ Paldea kunnen zijn.” een andere baas beantwoord Op deze speculatie merkte hij op: “Misschien had een situatie vergelijkbaar met die van Sinoh met betrekking tot Dialga en Palkia voordat het werd gebruikt om naar de regio zelf te verwijzen, zo’n diepe band met Paldea dat het oorspronkelijk Paldea zelf heette.”

De naam en het ontwerp van de Terapagos komen zeker overeen met deze theorie, aangezien het stamwoord “Tera” of “Terra” het Latijnse woord is voor aarde en de Romeinse godin die de aarde vertegenwoordigt. Het ontwerp van Terapagos zou ook gebaseerd kunnen zijn op de Wereldschildpad, een veel voorkomend beeld in de mythologie dat verwijst naar een reuzenschildpad die de wereld op zijn rug draagt.

Artikel gaat verder na aankondiging

Alleen de tijd zal uitwijzen of deze theorie waar is, maar er is zeker voldoende bewijs dat Terapagos een aantal formidabele relaties had met de Paldea-regio als geheel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *